Παρέμβαση για τα δεδουλευμένα των απλήρωτων εργαζόμενων στην Κλινική «Νέο Αθήναιον».

Παρέμβαση για τα δεδουλευμένα των απλήρωτων εργαζόμενων στην Κλινική «Νέο Αθήναιον».

Παρέμβαση για τα δεδουλευμένα των απλήρωτων εργαζόμενων στην Κλινική «Νέο Αθήναιον».

Παρέμβαση έξω απο το ιδιωτικό ιατρείο του Μιχάλη Χριστοφορίδη,στην Β.Σοφίας 37,πραγματοποίηθηκε στις 5 Μάη για τους απλήρωτους εργαζόμενους της κλινικής «Νέο Αθήναιον».Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε απο πρώην εργαζόμενους της κλινικής,την Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ενωση Αθήνας και αλληλλεγυους-ες. Ανοίχτηκε πανό,μοιράστηκαν κείμενα,κολλήθηκαν αφίσες που έγραφαν:Χριστοφορίδη μην ξεχνάς μας χρωστας και πετάχθηκαν τρυκάκια.Ο Χριστοφορίδης την ημέρα της παρέμβασης δεν πήγε στο ιατρείο του, γιατί τον περιμένανε εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι. Ακύρωσε όλα τα ραντεβού του προκειμένου να αποφύγει την παρέμβαση για τα δεδουλευμένα των απλήρωτων εργαζομένων της κλινικής Νέο Αθήναιον. Εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι πάντως από τη μεριά τους ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχίσουν απρόσκλητοι και με πείσμα τον αγώνα τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοφορίδης, οφείλει τα δεδουλευμένα – κλεμμένα των εργαζομένων μετά το κλείσιμο της κλινικής ιδιοκτησίας του,ενώ άφησε άνεργους, απλήρωτουςκαι ανασφάλιστους τους εργαζόμενους/ες της ιδιωτικής κλινικής «Νέο Αθήναιον» και συνεχίζει να πράττει το ίδιο,με την ανοχή του κράτους.
Ακολουθουν φωτογραφίες απο την παρέμβαση: Το κείμενο της παρέμβασης μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License