Ο Ρούντολφ Ες ομολογεί τα ναζιστικά εγκλήματα

Ο Rudolf Höss (γνωστός και ως Rudolf Hoess) (1901-1947), μέλος του Ναζιστικού Κόμματος (NSDAP) και των SS, υπήρξε διοικητής του Άουσβιτς και υπεύθυνος για την εξόντωση πολύ μεγάλου αριθμού ανθρώπων. Στην Αυτοβιογραφία του (autobiography), που αξίζει να διαβάσουμε, αποκαλύπτεται η βαρβαρότητα των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, καθώς ο ίδιος, με κυνικό τρόπο πολλές φορές, αναφέρεται σε πληθώρα εγκλημάτων που έγιναν μέσα στο Άουσβιτς.

Ο Ρούντολφ Ες, διοικητής του Άουσβιτς, λίγο καιρό πριν το τέλος της ζωής του, ομολογεί τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ναζί εις βάρος πολυάριθμων κρατουμένων των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το βιβλίο αυτό είναι πολύτιμο ντοκουμέντο των χιτλερικών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όσους ακροδεξιούς - φασίστες - νεοναζί παραπληροφορούν το λαό και αποκρύπτουν τη δολοφονική δράση του Ναζισμού.

Επειδή θέλω να το μοιραστώ με μεγάλο αριθμό ανθρώπων,

σας παραθέτω ένα απόσπασμα του βιβλίου με τίτλο «Έκθεση περί της εξοντώσεως των Εβραίων στο Στρατόπεδο του Άουσβιτς»

και τη διεύθυνση στην οποία μπορείτε να βρείτε όλο το βιβλίο.

https://www.scribd.com/document/330576997/Rudolf-Hoess-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

 

Αρχεία:

από panther1924 18/07/2017 4:05 μμ.


Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε το 1995.

Διευκρινίζω ότι είναι ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ.

Επομένως είναι δυσεύρετο.


Ανεβάζω ξανά το ίδιο αρχείο PDF, έχοντας κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις, όπου υπήρχαν ορθογραφικά λάθη, λάθη τονισμού κτλ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License