ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2018-Αστυνομικοί από όλο τον κόσμο στο Συνέδριο της I.P.A στον Άγιο Νικόλαο

Αναδημοσίευση http://policenet.gr/article/αστυνομικοί-από-όλο-τον-κόσμο-στο-συνέδριο-της-ipa-στον-άγιο-νικόλαο

"Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών έχει αναδείξει το έργο της μέσα από τις δράσεις της όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αυτή την φορά κατάφερε κάτι ξεχωριστό για το νομό Λασιθίου. Μετά την  παρουσίαση του τόπου μας και την πρόθεση των μελών της Τ.Δ. Λασιθίου να αναλάβουν τις εργασίες για το επόμενο Πανελλήνιο συνέδριο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος αποφάσισε ομόφωνα το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο  της Διεθνούς  Ενώσεως Αστυνομικών να διεξαχθεί στο ξενοδοχείο “ Mirabello Beach & Village” στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Έτσι, από την Τετάρτη 09 έως και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, μέλη των Τοπικών Διοικήσεων της Δ.Ε.Α. από όλη την χώρα, αλλά και μέλη  ξένων αντιπροσωπιών ανά τον κόσμο, θα παρευρεθούν στο Νομό Λασιθίου. Το πρόγραμμα  πέρα των εργασιών του συνεδρίου, θα περιλαμβάνει και εκδρομές σε όλο το νομό μας. Οι σύνεδροι αλλά και οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το τόπο μας , να γευτούν τα  παραδοσιακά εδέσματά του, να περπατήσουν στις γραφικές πόλεις του Νομού μας και να επισκεφθούν τις τοπικές αγορές.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Λασιθίου ήδη έχει αρχίσει τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, προκειμένου να στηρίξουν αυτή τους την δράση, καθώς η επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του συνεδρίου θα φέρει τεράστια προβολή στον τόπο μας.

 

            Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

".

Χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι από τα αφεντικά τους, τους G καμπόσο που συνεδριάζουν κάθε τρεις και λίγο, αυτοαποκαλούνται "νόμιμη βία" και είναι, φυσικά, ο μόνος τρόπος της τυραννίας να διατηρηθεί στην εξουσία, παράνομα και με τη βία κατά των πάντων. Δεν υπάρχει, φυσικά, "νόμιμη βία", πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει "νόμιμο" σε μια τυραννία ή σε μια παγκόσμια χούντα, όπως οι ιμπεριαλιστικές ονειρώξεις θέλουν τον κόσμο όλο, μέσα και έξω από τις χώρες τους το ίδιο. Μια χούφτα απατεώνες να ληστεύουν και καταστρέφουν τις ζωές όλων των άλλων.

Ίσως θα έπρεπε από τώρα να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε τις αντιδράσεις μας εναντίον αυτών που ονείρωξή τους είναι να είναι στρατός κατοχής χωρίς κανένα νόμο και αν αποκαλούνται "θεματοφύλακες" και "ψυχή" του έθνους, κάθε έθνους, κάθε χώρας, όλου του πλανήτη. 

Σαν ένα διόλου μικρό G καμπόσο στη γειτονιά μας, στα μέρη μας, να μας προκαλεί μα τη βία και την αλαζονεία του τυφλού και καθυστερημένου απόβλητου, που τα αφεντικά του έχουν σαν μόνη φύλαξη από την ολοκληρωτική και απόλυτη καταστροφή τους και από την τιμωρία για τα αίσχη τους. Καθόλου δεν είναι αυτό μικρότερο μήνυμα από τις επιθέσεις σε άλλες, διεθνείς προκλήσεις των καραγκιόζηδων του πλανήτη, που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους ανήκει. Να δώσουμε ένα απλό μάθημα σε κάθε μπάτσο και αφεντικό: καμία γη δε σου ανήκει, το πιάτο σου να πλένεις σπίτι, χαμένος να 'σαι για ό,τι κάνεις και πάθημα μεγάλο να βρεις.

Κανένας μπάτσος ελεύθερος ποτέ και πουθενά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License