23 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΝΕΚΡΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

23 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΝΕΚΡΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ενόψει της Κλαδικής Απεργίας στον Επισιτισμό - Τουρισμό στις 20 Ιουλίου, Καλούμε στις 10:30 π.μ. στην Καμάρα σε συγκέντρωση- μοτοπορεία.

23 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΝΕΚΡΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ενόψει της Κλαδικής Απεργίας στον Επισιτισμό - Τουρισμό στις 20 Ιουλίου,

Καλούμε στις 10:30 π.μ. στην Καμάρα σε συγκέντρωση- μοτοπορεία.

Δυστυχώς, ενημερωθήκαμε ότι τη Δευτέρα στις 19:30 στην περιοχή του Γαλατσίου της Αθήνας, ακόμα ένας συνάδελφός μας σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας. Ο εργαζόμενος ήταν 23 χρονών κι εργαζόταν σε ένα γνωστό κατάστημα εστίασης της περιοχής. Τους τελευταίους τρεις μήνες, έχουμε χάσει τρεις  συναδέλφους μας, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Τα εργατικά ατυχήματα-δυστυχήματα είναι πλέον  καθημερινά, εκ των οποίων κάποια γίνονται γνωστά, ενώ άλλα δεν τα μαθαίνουμε ποτέ.

Για εμάς τους διανομείς φαγητού, οι υπαίτιοι των δολοφονιών είναι γνωστοί εδώ και χρόνια. Τα καθημερινά 10ωρα και 12ωρα, το άγχος, η εντατικοποίηση, η πίεση του να παραδώσεις πιο γρήγορα τις πολλές παραγγελίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, με τον συνεχή φόβο της απόλυσης. Σ’ αυτό να προσθέσουμε ότι δουλεύουμε με δικό μας μηχανάκι και βενζίνη, πληρώνοντας από την τσέπη μας τις βλάβες. Τις περισσότερες φορές είναι ανεπαρκής και παλιός ο εξοπλισμός μας, καθώς είναι πανάκριβος κι απαγορευτικός για τα μεροκάματά μας (3,00€/ώρα). Στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων, που μας έχουν μετατρέψει όλους σε δουλοπάροικους, αποδεικνύεται ότι για τους εργοδότες μας και τις κυβερνήσεις τους, είμαστε απλά αναλώσιμοι.

Για τον λόγο αυτό, γιατί οι ζωές μας μετράνε παραπάνω από τα κέρδη τους, αποφασίσαμε να οργανωθούμε και να αγωνιστούμε δημιουργώντας την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Φτάνει πια! Όχι άλλοι νεκροί συνάδελφοι για τα κέρδη των εργοδοτών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Να εφαρμόζεται από όλους του εργοδότες η ισχύουσα εργατική νομοθεσία:

  • Κανένας ανασφάλιστος! Πλήρη ασφάλιση για όλους.
  • Πληρωμή δώρων, αδειών/επίδομα αδείας.
  • Πληρωμή υπερωριών και προσαυξήσεων για εργασία τη νύχτα και Κυριακές/αργίες

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • · 672 βασικό μισθό (4,00€/ώρα) καθαρά
  • · Επίδομα επικινδυνότητας 10% και ταμειακών λαθών 5%
  • · Να δουλεύουμε με μηχανάκι της επιχείρησης, πληρωμένες βενζίνες.
  • · Πληρωμένα σέρβις ή εφάπαξ αποζημίωση ενός μισθού (για τα σέρβις)
  • · Παροχή εξοπλισμού (αδιάβροχο, μπουφάν, κράνος, υπόδηση)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ

    6982268508       dianomeisthess.blogspot.gr      Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License