Αθήνα: Πανό διεθνιστικής αλληλεγγύης στα Εξάρχεια

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/07/11/athina-pano-diethnistikis-alilegiis-sta-exarchia/

Το πρωί της Τρίτης 11 Ιούλη μέλη της κατάληψης Θεμιστοκλέους 58 μαζί με αλληλέγγυα συντρόφια σηκώσαμε πανό διεθνιστικής αλληλεγγύης στα Εξάρχεια για τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ KIKE MUR, ΣΤΗ ΘΑΡΑΓΟΘΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ.

Σε μπαλκόνι της 58 κρεμάστηκε πανό σε στήριξη στο Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο Kike Mur στη Θαραγόθα της Ισπανίας, που απειλείται με εκκένωσηαπό τις τοπικές Αρχές. Το κτήριο (πρώην φυλακή) τελεί υπό κατάληψη εδώ και 7 χρόνια, δίνοντας χώρο σε πληθώρα δραστηριοτήτων και εκφράσεων αναρχικής αλληλεγγύης, όπως στην περίπτωση του γιγαντοπανό στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του Μαύρου Φλεβάρη το 2013.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ/ΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΕΣ/ΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ G20.

Στα κάγκελα του παλιού Χημείου κρεμάστηκε πανό στήριξης σε όσους/ες συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής στους δρόμους του Αμβούργου τις προηγούμενες μέρες ενάντια στη σύνοδο των ηγετών των 20 ισχυρότερων κρατών του πλανήτη. Τώρα είναι η στιγμή να διαδώσουμε την ανάγκη στήριξης των ομήρων του G20.

ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ/ΛΗΣΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΛΙΖΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΣΤΗ Γ€ΡΜΑΝΙΑ.

Από τα παράθυρα του κτηρίου Γκίνη στο Πολυτεχνείο κρεμάστηκε πανό σε αλληλεγγύη στη Λίζα, αναρχική που καταδικάστηκε πρόσφατα σε 7,5 χρόνια εγκλεισμού για ληστεία τράπεζας στο Άαχεν της Γερμανίας το 2014. Καμιά αιχμάλωτη στα χέρια της εξουσίας: ΝΤΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Κατάληψη Θεμιστοκλέους 58
και αλληλέγγυα συντρόφια

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License