Το αποτελεσματικό σκυλί δεν είναι αυτό που γαβγίζει!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση για την τρύπα στον πάτο της διεθνούς και δημόσιας θάλασσας και τον πλούτο που θα πηγάσει απειλούνται από 4 γεννητικά τροποποιημένα θεριά (όχι πραγματικά σκυλιά) 4 λαοί να εμπλακούν με το αιματοκύλισμα. Κορδώνεται το σιωπηρό αριστερό σκυλί ενάντια στο δεξιό φωνακλάδικο σκυλί.

Το αποτελεσματικό σκυλί δεν είναι αυτό που γαβγίζει!

"Τάδε έφη Τσιπρόσκυλο"

 

Σοφές κουβέντες από το εδώ σκυλί προς το γειτονικό σκυλί! Αλλά ας δούμε τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες ανταγωνίζονται τα μεταλλαγμένα διεστραμμένα αυτά σκυλιά που καμιά σχέση δεν θα μπορούσαν να έχουν με το υπέροχο είδος του πραγματικού σκύλου. Ο οποίος σκύλος, το πραγματικό είδος, για να μην παρεξηγηθεί καμιά αντισπέ ψυχούλα, ποτέ δεν θα υπηρετούσε αιλουροειδή φτιαγμένα με PCP και με αφρούς να στάζουν απ'τα στόματα τους. Τι σας φταίνε τα σκυλάκια και τα συσχετίζετε με το είδος σας;

 

Α Ας πάρουμε τον όρο "αποτελεσματικό" με ή χωρίς τον χαρακτηρισμό σκυλί. Αποτελεσματικό, με την λογική του εξουσιαστή σατράπη, είναι ποιό εκτελεστικό όργανο; Το υπάκουο! Υπάκουο σε ποιόν αφέντη είναι το αποτελεσματικό; Μη μας πει το αριστερό κουτ(σ)άβι ότι είναι ο λαός αφέντης κι αυτός το όργανό του. ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ! Ξεκάθαρα υπονοεί ως αφεντικά των οργάνων αυτών, τους ντόπιους και διεθνώς οργανωμένους μέσω πολυεθνικών, τραπεζών, και χρηματιστηριακών, αστούς αφέντες. Για αυτούς το όργανο μπορεί να ανταγωνίζεται ως προς την αποτελεσματικότητα. Και θίγει το άλλο, φωνακλάδικο, όργανο ως μη αποτελεσματικό. Λες και θίγονται τα γεννητικά μεταλλαγμένα λυσσασμένα θεριά! Ανταγωνίζονται ως προς τα αφεντικά ή ως προς τους μη εξεγερμένους και με τεράστια ανεκτικότητα λαούς τους; Το ένα γαβγίζει, το άλλο δαγκώνει, το άλλο του τρέχουν σάλια, το τέταρτο αφρίζει!

 

Β Τα λέει αυτά το κουτ(σ)άβι μερικά 24ωρα μετά την μεγαλύτερη διαδήλωση διαμαρτυρίας στην Τουρκία στο μη αποτελεσματικό κουτ(σ)άβι. Ενώ η δικαιολογία για να ξεστομίσει το αριστερό κουτ(σ)άβι αυτή τη σοφία είναι η γιγαντιαία επιτυχία της αρχής της εξόρυξης πετρελαίου από τους πολυεθνικούς κολοσσούς στην ανοικτή δημόσια και διεθνή θάλασσα .... που μετέτρεψαν σε ιδιωτικό/κρατικό οικόπεδο εκμετάλλευσης, ανατρέποντας το παλαιό διεθνές δίκαιο με αυτή την κομπίνα των ανταγωνισμών των ΑΟΖ ως κοινοί οικοπεδοφάγοι αντίδικοι μεταξύ τους νομιμοποιούν καταπατημένα δάση,..... και εξαιρώντας την πρόσβαση και την προστασία για όλους τους ανθρώπους και τα ζώα του πλανήτη. Μέσα από τον ανταγωνισμό αυτών των κουτ(σ)αβιών καταχράστηκαν αυτό που ανήκει σε όλους μας από κοινού, ανθρώπους και ζώα, το πέρασαν σαν κρατικό οικόπεδο, και το παραχώρησαν στην διεθνή ρεμούλα και κονόμα που λέγεται νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός. Πολυεθνικές, τράπεζες, και χρηματιστηριακές μεταλλαγμένες ύαινες που στραγγίζουν πλούτο μέσα από τον θάνατο, τον πόνο, την λεηλασία και την καταστροφή.

 

Αλλά ας γυρίσουμε στο πρώτο ζουμί αποτελεσματικότητας, την διαδήλωση διαμαρτυρίας. Από ποιούς το αποτελεσματικό αυτό όργανο προστατεύει τα αφεντικά του; Από τον λαό. Προστατεύει και υπερασπίζει τα συμφέροντα μιας χούφτας ανθρώπων διεθνώς που θρέφονται από την καταστροφή και τον θάνατο. Ο λαός αγωνίζεται για την ζωή και την οικοδόμηση φυσικής ισορροπίας επιβίωσης και διαβίωσης, και αυτοί αγωνίζονται για τον θάνατο και την καταστροφή. Αυτός είναι ο μόνος και κύριος ρόλος των αποτελεσματικών οργάνων. Και όταν μιλάω για λαό δεν μιλάω για τους ντόπιους ψηφοφόρους όπως οι ψηφοθήρες της νεκρής αριστεράς, αλλά μιλάω για τον λαό των ανθρώπων της γης, μεγάλων και μικρών. Ένας είναι ο λαός της γης, συγκεκριμένα τα αφεντικά, συγκεκριμένα και τα προσωρινά αποτελεσματικά όργανα τους.

 

Γ Τι λέτε ρε μαλάκες, που έχετε ανοίξει λάκκους και μας περιμένετε! Ποιούς κοροϊδεύετε; Η Κύπρος είναι δύο άλλα κράτη, αυτόνομα, και ανεξάρτητα, και έχουν άλλο ένα ζευγάρι κουτ(σ)άβια, και άλλους 2 υποταγμένους λαούς να τρομοκρατούν ώστε να συνεχίζουν την γενοκτονία και την καταστροφή τα αφεντικά τους. Μεταξύ δηλαδή των τάχα μου 4 ανταγωνιζόμενων ως προς την αποτελεσματικότητα οργάνων υπάρχουν 4 λαοί που αποδέχονται την αλητεία αυτή της ασύστολης λεηλασίας, γης και ζωής, από μια χούφτα αστούς εις βάρος του αντικειμένου "του αποτελεσματικού σκυλιού". Το ένα γαβγίζει, το άλλο δαγκώνει, δεμένα με πνίχτρες όλα τους από το ίδιο μεγάλο αφεντικό. Το διεθνές νεοφιλελεύθερο κεφάλαιο.

 

Δ Τίποτα μα τίποτα καλό για την γη και την ζωή δεν μπορεί ποτέ να προέρθει από τα όργανα της διεθνούς αστικής τάξης (από τα πάνω). Εναλλάσσοντας δεξιά και αριστερά σκυλιά (κουτ(σ)άβια) συνεχίζεται με επιταχυνόμενο ρυθμό η γενοκτονία και η καταστροφή παγκοσμίως. Η μόνη πηγή πλουτισμού είναι το αίμα και η φυσική καταστροφή. Κάθε φορά και σε κάθε γωνία και στιγμή που φτάσει η λεηλασία στο έπακρο και εξεγείρονται οι άνθρωποι απειλούνται από τον εσωτερικό τρομοκράτη αλλά και από τους διεθνείς τρομοκρατικούς στρατούς, των αποτελεσματικών οργάνων, σκυλιών των αφεντικών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση για την τρύπα στον πάτο της διεθνούς και δημόσιας θάλασσας και τον πλούτο που θα πηγάσει απειλούνται από 4 γεννητικά τροποποιημένα θεριά (όχι πραγματικά σκυλιά) 4 λαοί να εμπλακούν με το αιματοκύλισμα. Κορδώνεται το σιωπηρό αριστερό σκυλί ενάντια στο δεξιό φωνακλάδικο σκυλί.

 

Θα έρθει όμως στιγμή που σε τέτοιες τρύπες στον βυθό της θάλασσας θα θαφτούν και τα διεθνή αφεντικά και τα πιστά μη-αποτελεσματικά ΠΙΑ όργανά τους που θέλουν να περνιούνται για σκυλιά, ενώ ούτε ο πιό άρρωστος λύκος δεν θα καταδεχόταν να φάει απ'τα κουφάρια τους.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ/ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΑΟΖ ΔΙΕΘΝΩΣ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΝΕΜΕΛΑ, ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΛΟΙ, ΟΛΕΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!  

 

από ΠανικΔιςΟρντερ 15/07/2017 7:23 μμ.


Σήμερα βγήκαν και κορδώνονται τα σκυλολόγια ότι ο φυσικός πλούτος (της ΑΟΖ) ανήκει στον Κυπριακό λαό. Δεμ ανήκουν τα διεθνή ύδατα σε όλους τους λαούς και ανθρώπους της γης, έγιναν κτήμα των Κυπρίων. Επεκτάθηκε η κυριαρχία του κράτους (άρα και του κεφαλαίου) από τα 6χλμ/12χλμ του ΟΗΕ στα 100μίλια μακρυά, σαν "πλούτος" που ενοικιάζεται για ξεζούμισμα σε πολυεθνικές. Επίσης στη ΑΟΖ του Ισραήλ πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ οι Τούρκοι επιβάτες του καραβιού για την γάζα (2009??). Μέσα στα χωράφια αυτα του λαού, 2 μέρες από την ακτή, εκτελούνται οι εχθροί του καθεστώτος. Γάυγιζε Τσίπρα το Ισραηλινό σκυλί ή κουνούσε την ουρά, γιατί απο αποτελεσματικότητα σκίζει!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License