[Χανιά] Παρεμβάσεις για Ηριάννα

Την αμέριστη αλληλεγγύη μας και στον συγκατηγορούμενο Περικλή ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ στον ΠΕΡΙΚΛΉ Μ. & στην HΡΙΆΝΝΑ B.Λ.

post image

Κοντεύει δεκαετία που η οργάνωση ομπρέλα «Συνομωσία Πυρήνων της φωτιάς» αποτελεί το μόνιμο κατασταλτικό αποκούμπι του αστυνομικού και δικαστικού μηχανισμού για να εκφοβίζει και περιορίζει όχι μόνον τον αναρχικό αντεξουσιαστικό πολιτικό χώρο , με δεκάδες προσαγωγές συλλήψεις αλλά και φτιασιδωμένα κατηγορητήρια αλλά και όσους έτυχε ή επέλεξαν να έχουν κοινωνικές ακόμη και συγγενικές σχέσεις με συντρόφους και συντρόφισσες που είναι κομμάτι αυτού -όπως η περιπτώσεις σύλληψης και προφυλάκισης της μάνας και της συντρόφου του καταδικασμένου για τρομοκρατία Τσάκαλου δύο χρόνια πριν.

Στα ίδια πλαίσια και με την εξόφθαλμη έλλειψη του όποιου αξιόπιστου καταδικαστικού στοιχείου στις αρχές του Ιουνίου (2017) καταδικάστηκαν με ποινή κάθειρξης 13 χρόνια οι Ηριάννα Λ.Π. και ο Περικλής Μ.

Στα πλαίσια μιας μινι καμπάνιας αντιπληροφόρησης πρωτοβουλίες συντρόφων/ισσών και αλληλέγγυων ανάρτησαν και κόλλησαν σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης των Χανίων καθώς και στην έξοδο προς το λιμάνι της Σούδας, πανό, χαρτοπανό, αφίσες και stencil σε αλληλεγγύη στην Ηριάννα -ακολουθούν λίγες σχετικές foto.

 

Την αμέριστη αλληλεγγύη μας και στον συγκατηγορούμενο  Περικλή 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ στον ΠΕΡΙΚΛΉ Μ. & στην  HΡΙΆΝΝΑ B.Λ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License