Αν και είναι γνωστό εδώ και καιρό πλέον, έχουν κλείσει οριστικά τα γραφεία των χρυσαυγιτών στην Δράμα, μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και τα έχουν σε μια αποθήκη στο κέντρο της πόλης..χωρίς καμία παρουσία στην πόλη για πάνω από ένα χρόνο, παραμένοντας οι θλιβεροί 10 νοματαίοι όλα αυτά τα χρόνια(+1-2 υποστηρικτές σε εξορμήσεις σε χωριά) κλείνουν και αυτοί τον σύντομο κύκλο τους(όπως και η βραχύβια πατριωτική κίνηση)..ενδιαφέρον στην ιστορία είναι ότι ο Αζαριάδης, η βιτρίνα τους στην Δράμα, ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που είχαν τα γραφεία, οπότε μόλις κόπηκαν οι όποιες κομματικές επιδοτήσεις, τους έστειλε άρον-άρον για να νοικιάσει/πωλήσει την ιδιοκτησία του· αυτά περί ιδεολογικών θυσιών..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License