Αιτήσεις Ηριάννας-Περικλή: διακοπή ζήτησε ο εισαγγελέας Εξετάστηκαν οι υποθέσεις της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ. από το Πενταμελές Αναστολών. Οι δικηγόροι εξήγησαν τους λόγους βάσει των οποίων θεμελιώνεται η αίτηση για διακοπή έκτισης της ποινής. Ως μάρτυρες εξετάστηκαν δύο καθηγήτριες πανεπιστημίου και η μητέρα της Ηριάννας, καθώς και ένας γιατρός πνευμονολόγος που εξέτασε τον ιατρικό φάκελο του Περικλή.
Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε διακοπή για να μελετήσει τα έγγραφα και το δικαστήριο διέκοψε. Με την επανάληψη της συνεδρίασης θα ακούσουμε την πρόταση του εισαγγελέα.   ΚΟΝΤΡΑ   http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/28957.Αιτήσεις-Ηριάννας-Περικλή-διακοπή-ζήτησε-ο


Απόρριψη πρότεινε ο εισαγγελέας για Ηριάννα και Περικλή Την απόρριψη των αιτήσεων διακοπής εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ. πρότεινε πριν από μερικά λεπτά ο εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Αναστολών.
Η δίκη συνεχίζεται.

 

 

http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/28958.Απόρριψη-πρότεινε-ο-εισαγγελέας-για-Ηριάννα-και


Αρνητική είναι η πρόταση του εισαγγελέα για την αναστολή της ποινής της Ηριάννας, η υπόθεση της οποίας εκδικάζεται στο Εφετείο.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, δεν στηρίζεται η υπέρμετρη - ανεπανόρθωτη βλάβη κατά τη φυλάκισή και κρίνεται πιθανή η τέλεση νέων εγκλημάτων. Έτσι ζητείται η μη αναστολή της ποινής μέχρι την οριστική εκδίκαση της έφεσης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License