[Βόλος] Κατάληψη στην τεχνική υπηρεσία του ΠΘ - Αλληλεγγύη στην κατάληψη Τερμίτα

Κατάληψη τώρα στο κτίριο της τεχνικής υπηρεσίας του ΠΘ. Ακύρωση του διαγωνισμού για την κατεδάφιση της κατάληψης Τερμίτα.

Κατάληψη πραγματοποιείται από τις 7.30 το πρωί στο κτίριο της τεχνικής υπηρεσίας του ΠΘ (Τ.Οικονομάκη 61) στο Βόλο, από περίπου 50 συντρόφισσες/ους. Ήταν προγραμματισμένος για σήμερα ο διαγωνισμός για την ανάληψη έργου κατεδάφισης της κατάληψης Τερμίτα από ανάδοχη εταιρία. Ζητούμε από αλληλέγγυο κόσμο να στηρίξει σήμερα, καθώς και τις μέρες που ακολουθούν, με οποιοδήποτε τρόπο την κατάληψη Τερμίτα και κάθε συντροφική κοινότητα που απειλείται. Θα ακολουθήσει το κείμενο της κατάληψης, αφίσα, βίντεο και υλικό από αλληλέγγυα συντρόφια. Περισσότερα για την υπόθεση καταστολής της Τερμίτας στο http://termita.espivblogs.net/

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΕΡΜΙΤΑ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ. 

από @κ.Τερμίτα/αλληλέγγυες-οι 18/07/2017 10:15 πμ.


post image

Η κατάληψη της τεχνικής υπηρεσίας συνεχίζεται με δυναμική .

 

Εικόνες:

από Τερμίτα 18/07/2017 11:32 πμ.


https://www.youtube.com/watch?v=m5GyVLJqUaM

από @αλληλέγγυα 18/07/2017 1:44 μμ.


Η κατάληψη έχει λήξει εδώ και πάνω απο  μίαμιση ώρα .. Γενικά δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα αν και η παρουσία ντόπιων αλληλέγγυων ήταν σχετικά μειωμένη (μαλλον λόγο καλοκαιριού). Αυτο αλλωστε ειναι και ένα στοιχημα που πρέπει να κερδηθει καθως το κράτος παντα τετοιες περιόδους επιλέγει για να χτυπήσει.. Στήριξη στην Κατάληψη Τερμίτα . Κάτω τα βρωμόχερά σας απο τις Καταλήψεις . 

Θα ακολουθήσει και εκτενέστερη ενημέρωση .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License