Εκδήλωση στην κατάληψη Τερμίτα για την υπεράσπιση των καταλήψεων και των εδαφών αγώνα

Σήμερα, 18/7, 20:00, στο χώρο της κατάληψης Τερμίτα, πραγματοποιούμε εκδήλωση με οπτικό-ακουστικό υλικό σχετικά με τις κρατικές και φασιστικές επιθέσεις στις καταλήψεις, την συν-οργάνωση και την αυτοάμυνα τους.

Σήμερα, 18/7, 20:00, στο χώρο της κατάληψης Τερμίτα, πραγματοποιούμε εκδήλωση με οπτικό-ακουστικό υλικό σχετικά με τις κρατικές και φασιστικές επιθέσεις στις καταλήψεις, την συνοργάνωση και την αυτοάμυνα τους. 

Από τις πρώτες εκκενώσεις στην Θεσσαλονική και τις φασιστικές επιθέσεις, μέχρι την εκκένωση της Βίλας Ζωγράφου και της Αλκιβιάδου, διηγούμαστε τους αγώνες αλληλεγγύης που δόθηκαν, από την θέση που τους βιώσαμε με όλα τα επιτεύματα και τους προβληματισμούς που η εμπειρία μας πρόσφερε, την προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας για να σαμποτάρουμε την επέλαση του κράτους στους χώρους μας. 

Αναρχική Συλλογικότητα Μαύρο-Πολύχρωμο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License