[Αθήνα-Χαλκιδική] απεργοσπαστικοί μηχανισμοί και απολύσεις για την απεργία στον τουρισμόΟλοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα η 24ωρη πανελλαδική απεργία που καλούσαν χθες τα κατά τόπους Συνδικάτα Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων, ζητώντας κλαδικές συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις, υποχρεωτικές για κάθε επιχείρηση, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς υγείας και ασφάλισης και μέτρα προστασίας των ανέργων.

Στο ξενοδοχείο «Zafolia» η διοίκηση του ξενοδοχείου με εντεταλμένο το διευθυντή της επιχείρησης έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό προκειμένου να σπάσει την απεργία.

Στη Χαλκιδική, η εργοδοσία του ξενοδοχείου «Bellagio» απέλυσε το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιούλη εργαζόμενη, επειδή δήλωσε πως θα απεργήσει στην κλαδική απεργία της 20ης Ιούλη, ενώ παρότρυνε να κάνουν το ίδιο και οι συνάδελφοί της.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License