Ενημέρωση από δικαστήριο Κορκονέα,Εφετείο Λαμίας

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων με απέλπιδες προσπάθειες,επιχείρησαν να αποδείξουν οτι η σφαίρα εξοστρακίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τις τσιμεντένιες μπάλες που υπάρχουν στην οδό Τζαβέλλα και κατέληξε στον άτυχο Αλέξη ενώ η αρχική έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι το βλήμα δεν είχε φθορές.

 Στη σημερινή συνεδρίαση,24/7, στην κατάμεστη απο μπάτσους αίθουσα του Εφετείου Λαμίας συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των Κορκονέα και Σαραλιώτη για τη δολοφονία με πρόθεση του Α.Γρηγορόπουλου.Συνεχίστηκε η εξέταση του δεύτερου μάρτυρα Φ.Π  από τους συνηγόρους υπεράσπισης.Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων με απέλπιδες προσπάθειες,επιχείρησαν να αποδείξουν οτι η σφαίρα εξοστρακίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τις τσιμεντένιες μπάλες που υπάρχουν στην οδό Τζαβέλλα και κατέληξε στον άτυχο Αλέξη ενώ η αρχική έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι το βλήμα δεν είχε φθορές.Η υπερασπιστική γραμμή μην μπορώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ξεκίνησε να προκαλεί την εντύπωση επεισοδίων πριν τη δολοφονία χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «το πλήθος που βρισκόταν στην Τζαβέλλα», «το σπασμένο μπουκάλι»,εκφράσεις οι οποίες ουδέποτε έχουν αναφερθεί από τους μάρτυρες  ενώ στο αποκορύφωμα του παραληρήματός τους,ο συνήγορος του Κορκονέα έκανε ερωτήσεις περί πολιτικών φρονημάτων του μάρτυρα προκαλώντας την αντίδραση της πολιτικής αγωγής και της έδρας.            Παίρνοντας τη σκυτάλη η πολιτική αγωγή,έκανε λόγο για συγκάλυψη της δολοφονίας από το σύνολο της αστυνομίας και τους πολιτικούς της προιστάμενους αναφέροντας οτι δεν έγινε καμία αναζήτηση μαρτύρων απο τα γύρω μαγαζιά ενώ οι λιγοστοί μάρτυρες που κατέθεσαν,το έκαναν με δική τους πρωτοβουλία και δεν τους αναζήτησε κανείς.Με τη λήξη της εξέτασης του Φ.Π,κατατέθηκε από την πολιτική αγωγή το αίτημα για άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών των δύο κατηγορουμένων την ημέρα της δολοφονίας, από τις 7μ.μ,οποτε και ξεκίνησαν τη βάρδιά τους έως τις 3π.μ που συνελήφθησαν.Έντονη ήταν η αντίδραση του εισαγγελέα στο αίτημα παίρνοντας απροκάλυπτα τη θέση των κατηγορουμένων και ομολογώντας το λίγο αργότερα λέγοντας «μπαίνω στη θέση των κατηγορουμένων»,καθώς ισχυρίστηκε οτι η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών δεν έχει να συνεισφέρει με κάποιο τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης.              Αργότερα,το λόγο πήρε ο επόμενος μάρτυρας,Κ.Λ,ο οποίος εξεταζόταν απο την πρόεδρο του δικαστηρίου μέχρι που διεκόπη η δίκη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί από Σεπτέμβριο. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License