[Λάρισα] Στένσιλ και σπρέι για Τερμίτα και Rosa

Στένσιλ και σπρέι στους δρόμους της Λάρισας, για την αλληλεγγύη με τις καταλήψεις που απειλούνται. Αλληλεγγύη και δύναμη στην Τερμίτα, τη Rosa Nera, και κάθε συντροφική κοινότητα που έχει μπει στο στόχαστρο.

post image

Ένα πολύ μικρό σινιάλο από τους δρόμους της Λάρισας, για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και αφορούν τις κοινότητες μας, τα κατειλλημένα σπίτια μας, και όσα εν τέλει έχουμε δημιουργήσει από κοινού σ'αυτούς τους χώρους.

Τα παρακάτω στένσιλ, μαζί με άλλα συνθήματα, προσπαθούν να συμβάλουν στον αγώνα υπεράσπισης των κατειλλημένων χώρων Τερμίτα, Rosa Nera, καθώς και κάθε άλλης συντροφικής κοινότητας που έχει μπει στο στόχαστρο μπάτσων, δικαστικών, εργολάβων, πρυτανικών αρχών κλπ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License