Αργεντινή: Εμπρηστική επίθεση σε εκκλησία στο Μπουένος Άιρες

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/07/24/argentina-ataque-incendiario-contra-iglesia-en-buenos-aires/

Λάβαμε στα ισπανικά στις 20 Ιούλη:

Τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Ιούλη αφήσαμε ένα εμπρηστικό “δωράκι” στην πόρτα της εκκλησίας που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Ντορρέγο με τη λεωφόρο Κορριέντες.

Πραγματοποιήσαμε αυτή την ενέργεια ως απάντηση στους εμετικούς πατριωτικούς εορτασμούς της 9ης Ιούλη και την πρόσφατη σύλληψη του Φακούντο Γιόνες Ουάλα*.

Μια μικρή χειρονομία ενάντια στην κλιμακούμενη καταστολή και στην πολιτισμική επέλαση των κρατών, σ’ αυτή την περίπτωση της Χιλής και της Αργεντινής.

Λευτεριά στον Φακούντο Γιόνες Ουάλα!

Για την υπεράσπιση της Γης!

Αναρχικοί ενάντια σε κάθε εξουσία.

* Ο κομουνέρο μαπούτσε Φακούντο Γιόνες Ουάλα συνελήφθη (εκ νέου) στις 27 Ιούνη 2017 μεταξύ Μπαριλότσε και Μπολσόν στην Αργεντινή, κατόπιν εντάλματος της Ιντερπόλ, με στόχο να εκδοθεί στη Χιλή, όπου απειλείται με πολυετή ποινή κάθειρξης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License