[Αθήνα] Κείμενο για τις φόλες

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

Δεν είναι πρώτη φορά που αθώα άτομα με τέσσερα πόδια κ ουρά βρίσκουν φρικτό θάνατο γιατί ενοχλούν τους εμπόρους της τουριστικής βιομηχανίας. Η ανοχή της πολιτείας είναι κραυγαλέα και απαξιωτική για τη ζωή των πολιτών που προτιμούν να βλέπουν ευτυχισμένα τετράποδα παρά κοιλαράδες ταβερνιάρηδες να δεσπόζουν στις τουριστικές περιοχές της χώρας και όχι μόνο.

Πρόσφατα στη Ζάκυνθο 9 σκυλιά δηλητηριάστηκαν, ένα κάηκε ζωντανό στο σταθμό του ΚΤΕΛ, στο Μεσολόγγι δεκάδες φολιάστηκαν με συστηματικό τρόπο, στη Σαντορίνη οδηγός ΚΤΕΛ πάτησε σκόπιμα σκύλο, στη Δράμα, στο Βόλο, στο Αγρίνιο, στη Κρήτη, στη Μυτιλήνη, στη Λιβαδειά, στη Καλαμάτα, παντού αθώα ανυπεράσπιστα θύματα βρίσκουν φριχτό θάνατο ώστε οι τουρίστες ανυποψίαστοι να χρηματοδοτούν τους δολοφόνους, ενώ τόσο η διεύθυνση όσο και οι μπάτσοι τους καλύπτουν και σχεδόν πανταχόθεν της επικράτειας η αστυνομία σταθερά αδυνατεί να βρει τους δολοφόνους, οι δήμαρχοι καλύπτουν την ανικανότητα της αστυνομίας και αν τελικά οδηγηθεί κανείς από τους διεστραμμένους στη δικαιοσύνη είναι ακόμα και εκεί αμφίβολο αν θα καταδικαστεί αφού εκτός ότι τις περισσότερες φορές αθωώνονται για κραυγαλέα εγκλήματα κατά της ζωής των τετράποδων συγκατοίκων μας τις υπόλοιπες θα πληρώσουν πρόστιμο και θα αφεθούν ελεύθεροι με αναστολή για να ξανακάνουν τα ίδια εφόσον να τους πιάσεις επ αυτοφώρω δεν είναι πάντα δυνατό.

Ο πολιτισμός της ανθρώπινης αλαζονείας, ο υπό κατάρρευση κόσμος ενός υπό αναίρεση μη-βιώσιμου πολιτιστικού μοντέλου δολοφονεί και εξοντώνει χωρίς κανείς να βλέπει τις συνέπειες με τη σφαιρικότητα της ευθύβολης αρπαγής της ζωής μας, δίποδων και τετράποδων, και όποιου ίπταται, κολυμπάει, σέρνεται, τολμάει να υπάρξει με διαφορετικότητα σε αυτή τη γη των αλαζονικών λήσταρχων και εκμεταλλευτών που κυριαρχούν.

Στον Κορινθιακό η υπεραλίευση γέμισε το κόλπο μέδουσες εξαλείφοντας τη θαλάσσια ζωή, στη Κρήτη ανεμογεννήτριες παρωχημένης τεχνολογίας αφανίζουν μεταναστευτικά είδη πουλιών ή σπάνια είδη όπως ο Χρυσαετός και περιοχές φυσικής ομορφιάς μετατρέπονται σε εργοτάξια με επενδύσεις πράσινης ενέργειας που λέγεται έτσι για να αποδύεται την καταστροφική εκμετάλλευση του περιβάλλοντος, ενώ την ίδια στιγμή βιομηχανίες φρίκης, εγκλεισμού βίας και αίματος όπως η CRETA FARM χρηματοδοτούνται για να σφάζουν ειδεχθώς αξιολάτρευτα γουρουνάκια που θέλουν να ζήσουν.

Στη Πλάκα, στη Κυδαθηναίων στο κέντρο της τουριστική Αθήνας, μια συλλογικότητα 9 γατιών πεθαίνει με φριχτό τρόπο μετά από εντολή του ταβερνιάρη που έβαλε στο φαί τους δηλητήριο με φυσικό αυτουργό τον κακοπληρωμένο υπάλληλο που αδιαφορώντας για τις ζωές που μακέλευσε ενδιαφερόταν για το μεροκάματο.

Ο υπερήφ-άνοος νεοέλληνας, μέσα στον νεοπλουτισμό και την μεγαλολαγνεία της καταναλωτικής εμπορευματοποιημένης ζωής του λειτουργώντας ως πελάτης και όχι πολίτης έχει χάσει κάθε μέτρο νόημα και επίπεδο που θα τον έκανε ικανό να ξεχωρίσει την αξία της ζωής για όλα τα πλάσματα, διαχωρίζει τα ζώα σε δύο κατηγορίες:
1) Αυτά που θα δολοφονηθούν στο βωμό του κέρδους για τη διατροφή του, την ένδυση του, τη διασκέδαση του, την υγεία του, και
2) Αυτά που θα δολοφονηθούν γιατί δε προσφέρουν τίποτα από τα παραπάνω και κατά την δική τους στενόμυαλη και αμετροεπή αντίληψη για τη ζωή, απειλούν το συνάλλαγμα, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ !
Αρχαιολογικοί χώροι όπως η Ακρόπολη, η Δήλος, οι Δελφοί, αντί να ενσωματώνουν τις πιο εκλεπτυσμένες μεθόδους διαχείρισης των τετράποδων ζωών και ελεύθερων κατοίκων των χώρων ώστε να αντικατοπτρίζουν το ύψος του πολιτισμού που επιδιώκουν να αντιπροσωπεύσουν, γίνονται τόποι βασανισμού εξαθλίωσης και θανάτωσης τους με τη συνενοχή της τοπικής κοινωνίας και των ποζεράδων κρατικοδίαιτων φιλόζωων.

Οι φιλόζωοι αποφεύγουν τη ρήξη διαλέγοντας ήπιες αντιδράσεις, μην τυχόν και τα χαλάσουν με τις χορηγίες των εμπόρων ζώων και του υποκριτικού κράτους που δε σέβεται το δικαίωμα των τετράποδων στη ζωή. Ένα κράτος που από τη μια καταθέτει νομοσχέδια για ανάπτυξη με εξαγωγές από σφαγεία Χαλάλ και Κόσερ, που τα ζώα χάνουν ακόμα και το δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή χωρίς βασανισμό θάνατο, και από την άλλη υπόσχεται στους γουναράδες στη Κοζάνη αύξηση των επενδύσεων για να γδέρνουν περισσότερα ζωντανά ζώα όταν το παγκόσμιο κίνημα ακυρώνει τη χρήση ζώων για ένδυση ως ξεπερασμένη ανάγκη, και από την άλλη αδιαφορεί και σε μια χώρα που μαρτυρά καθημερινά περιστατικά βίας ενάντια στα ζώα ούτε πιέζει τις αρχές να υλοποιήσουν τους νόμους προστασίας των ζώων ούτε δημιουργεί τα νομικά εργαλεία που θα υποχρεώσουν τους μπάτσους να διερευνούν κάθε θανάτωση, κακοποίηση, εξαφάνιση ζώου και να συλλαμβάνεται αυτεπάγγελτα κάθε ένοχος για εγκλήματα κατά των ζώων.

Ο δικός μας δρόμος είναι η αντίσταση και ο ανυποχώρητος αγώνας ενάντια στο κράτος που αθωώνει δολοφόνους, βεβαιώνει πρόστιμα που με διάφορα νομικίστικα τερτίπια δεν πληρώνονται καν και χαϊδεύει ξεδιάντροπα τα συμφέροντα των γουνέμπορων και χασάπηδων αποδεικνύοντας μας ότι η αλλαγή της κάθε κυβέρνησης δεν σημαίνει για μας τίποτα αφού δεν ακουμπάει τα κυρίαρχα ιδεολογήματα της ανθρώπινης κυριαρχίας του πανανθρώπινου φασισμού απέναντι στους συγκατοίκους μας στον πλανήτη.

Τα πτώματα των ζώων φιγουράρουν είτε στα πιάτα ως σπεσιαλιτέ, είτε στα τσιγκέλια, είτε στα πεζοδρόμια και τους δρόμους ως ατράνταχτη απόδειξη ότι δεν έχουμε όλοι το ίδιο δικαίωμα στη ζωή, δεν είμαστε όλοι ισότιμοι στην ελευθερία και στις επιλογές της ζωής μας, η λευτεριά τιμωρείται με εγκλεισμό και θάνατο.

Καλούμε σε μποϊκοτάζ κάθε επιχείρησης δολοφόνων, σε σαμποτάζ ατομικό και μαζικό κάθε σφαγείου και πτωματοφαγείου. Η δολοφονία δεν είναι δουλειά και οι ένοχοι πρέπει κάποτε να πληρώσουν.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΤΟΤΕ ΠΌΤΕ? ΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ?
ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ. ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License