Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ. και συνέλευση με τηλεφωνική επικοινωνία


-Καλούμε σήμερα σάββατο 29/7, στις 19:00, σε συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου Κορυδαλλου για αλληλεγγύη στον σύντροφο Παναγιώτη Ζ.
-Καλούμε επίσης για συμμετοχή στην συνέλευση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ. την τρίτη 18:00, όπου ο σύντροφος θα παρέμβει τηλεφωνικά.

 ''Ασχέτως την συμμετοχή ή όχι του όποιου συντρόφου, το κράτος και οι μισθοφόροι παπαγάλοι του χτυπάνε την εξέγερση, με δικογραφίες-προφάσεις, στέλνοντας μήνυμα τρομοκράτησης σε όσους/ες  σκεφτούν να επιλέξουν  την ευθεία αντιπαράθεση με τους θεσμούς και την καταστολή.   Ένα από τα κύρια εργαλεία των καθεστωτικών γραμμών είναι η ηθικο-πολιτική εξόντωση των μαχόμενων αντιφρονούντων μέσω άσχετων κατηγοριών και λάσπης. Προσπαθώντας να απενεργοποιήσουν τα συγκρουσιακά αντανακλαστικά της κοινωνικής βάσης, αποκόπτουν τους εξεγερμένους από αυτήν, παρουσιάζοντάς τους ως άμεση απειλή για τους πολίτες, ως άτομα με προσωπικά συμφέροντα χωρίς πολιτικούς
σκοπούς.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ζ.!

ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ!''

 Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License