Ο Ηλίας Σταθόπουλος, χουλιγκάνος του ολυμπιακού και κάτοικος Άνω Πετραλώνων, στην οδό Δρυόπων 37, θεώρησε οτι είναι καλή φάση να συμμετέχει σε συγκεντρώσεις της χρυσής αυγής στο εφετείο Αθηνών. Πίστεψε οτι είναι καλή φάση, πιθανόν παίρνοντας κάποιου είδους μεροκάματο, να βρίζει αντιφασίστες-στριες και να προσβάλει την μητέρα του Παύλου Φύσσα μαζί με τα υπόλοιπα κατακάθια της ναζιστικής οργάνωσης. Θεώρησε οτι είναι καλή φάση να το παίζει νταής πίσω απο τις διμοιρίες που τους προστατεύουν και τους κάνουν πλάτες. Όμως έκανε λάθος...το να έχεις νταραβέρια με τους ναζί της χρυσής αυγής δεν είναι κάτι επικερδές, ούτε καλή φάση. Και του το αποδείξαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Ιουλίου βάζοντας φωτιά στη μηχανή του (ΟΜΖ 674) η οποία ήταν παρκαρισμένη έξω απο το σπίτι του. Του μηνύουμε οτι την επόμενη φορά που θα πάρει μέρος σε οτιδήποτε κάνουν οι φασίστες ο στόχος θα είναι η κατοικία του.
Οι φασίστες ήταν, είναι και θα είναι η εμπροστοφυλακή του κράτους και του κεφαλαίου. Ο αντιφασιστικός αγώνας ειναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλευση και καταπίεση και θα περάσει απο πάνω τους.
Αναρχικοί-Αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License