Η Rote Flora στο στόχαστρο της καταστολής

Η κατάληψη Rote Flora στο Αμβούργο δημοσίευσε ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα της ότι έχει πληροφορίες ότι μοιάζει οι αστυνομικές αρχές να θέλουν να ψάξουν στο κτίριο τις ερχόμενες εβδομάδες. Διαδήλωση με αίτημα την απελευθέρωση όλων των κρατουμένων των διαμαρτυριών του NoG20 στις 6 Αυγούστου.


 

Σε μια δήλωση της , η Rote Flora γράφει: " Προς το παρόν έρχονται όλο και περισσότερες πληροφορίες ότι η Rote Flora θα μπορούσε να υποστεί αστυνομικές έρευνες. Καλούμε να έρθουμε σε μια γενική συνέλευση στη Ροτε την ημέρα X στις 8:00 μ.μ. (20:00). Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Αλληλεγγύη ενάντια στην καταστολή τους! "

Μετά τις διαμαρτυρίες  του NoG20, πολιτικοί διαφόρων πολιτικών κομμάτων ζήτησαν την εκκένωση της Rote Flora . Αλλά η Rote δεν είναι εύκολο να εκκενωθεί. Οι δικηγόροι προβλέπουν μια μακρά νομική μάχη όταν ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, η πόλη του Αμβούργου, σίγουρα αποφασίσει να εκδιώξει την κατάληψη. Σε μια συνάντηση περίπου 1000 γειτόνων, οι άνθρωποι απαίτησαν να μην εκδιώξουν τη Ρότα Φλώρα, η οποία είχε καταληφθεί σχεδόν 30 χρόνια πριν. Η αλληλεγγύη αυξάνεται και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν όλο και περισσότερες ιστορίες σχετικά με τη βία της αστυνομίας και την κλιμάκωση των τακτικών των αστυνομικών αρχών κατά τις διαδηλώσεις NoG20. Μια έρευνα στο σπίτι της Rote Flora θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή από αυτές τις κλιμακωτές τακτικές από τις αστυνομικές αρχές.

Διαδήλωση

Την Κυριακή 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί διαδήλωση στο Αμβούργο για να υποστηριχθούν οι φυλακισμένοι στο NoG20 και να ζητηθεί η απελευθέρωσή τους. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License