Το βράδυ στις 2.8.2017 ενώ σβήναμε μαιάνδρους των ναζιστών της Χ.Α στη γειτονιά μας εμφανίστηκαν τρεις φασίστες. Κινηθήκαμε προς το μέρος τους, ο πρώτος μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μας λέει πως ο φίλος του κάτι ψάχνει, πηγαίνοντας προς τον φίλο του (που τελικά δεν ήταν και τόσο φίλος του, γιατί αυτός έφυγε από το χώρο με σπινιαρίσματα εγκαταλείποντάς τον), τον βρήκαμε με ένα ξύλο στο χέρι. Ρωτώντας τον τι το θέλει μας είπε επιδεικτικά πως «προστατεύει τη γειτονιά του».

Πράξαμε όπως προβλεπόταν και τον ισοπεδώσαμε. Ενώ φεύγαμε εμφανίστηκε και ο τρίτος που έπεσε πάνω στον…λιπόθυμο Μάκη ρωτώντας τον αν είναι καλά.

Οι λιγόψυχοι φασίστες ενώ στήσανε ενέδρα έφυγαν δαρμένοι και εγκατέλειψαν και τα φιλαράκια τους.

Στην προσφυγική μας πόλη δεν έχετε θέση!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License