Αντιφασιστική παρέμβαση στο Περιστέρι

Με αφορμή την ενέδρα...

Με αφορμή την ενέδρα των φασιστών της Χ.Α στις 2.8 (https://athens.indymedia.org/post/1576701/), έγινε σήμερα στις 12:00 παρέμβαση με συνθήματα και σπρέυ στην ευρύτερη γειτονιά.

Οι φασίστες στο Περιστέρι θα είναι δαρμένοι στις δικές τους ενέδρες, ξεφτιλισμένοι εγκαταλείποντας τους "συναγωνιστές" τους και στις τρύπες τους γιατί θα είμαστε κάθε μέρα στο δρόμο.

από @ 05/08/2017 2:44 μμ.


του περιστερίου συνέβησαν αυτά;

από από Περιστέρι 07/08/2017 3:33 μμ.


Επιλέξαμε να μην αναφέρουμε την γειτονιά, αφού δεν κάλεσαν την αστυνομία γιατί έπρεπε οι ίδιοι οι φασίστες να δικαιολογήσουν τα ξύλα που κουβαλούσαν, για να μη τους δώσουμε αυτή την πληροφορία.

Ενημερώθηκαν, πάντως, όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην πόλη μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License