[Βόλος] Αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Ζ.

Συνθήματα με σπρέϊ σε τοίχους της πόλης και ανάρτηση πανό στην πίσω είσοδο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

post image

Η δίωξη και η προφυλάκιση του αναρχικού Παναγιώτη Ζ. αποτελεί μια υπόθεση για την οποία επιθυμούμε να πάρουμε θέση και να την αναδείξουμε με τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτουμε στα πλαίσια των πολύμορφων κινήσεων αλληλεγγύης που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες στην ελλάδα αλλά και σε υπόλοιπες χώρες.

Δε μπορεί να αμφισβητηθεί πως το κράτος έχει μια πάγια τακτική που είναι η καταστολή κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Όταν οι καταστάσεις παύουν να οξύνονται και μεγάλο μέρος του κόσμου που αποτελεί κομμάτι του αγώνα ενάντια στην εξουσία επιλέγει να αναπαυτεί, τότε είναι που οι διωκτικοί μηχανισμοί συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ και τους ρουφιάνους τους προχωρούν χωρίς δισταγμό στην αντεπίθεσή με στόχο να εξοντώσουν ηθικά και υλικά όσους και όσες αγωνίζονται για την καταστροφή του κράτους.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Είσαι αναρχικός και συμμετέχεις σε αδιαμεσολάβητους αγώνες; Αρκεί, λοιπόν, ένα «ανώνυμο τηλεφώνημα» για να φορτωθείς με αβάσιμες κατηγορίες και να αιχμαλωτιστείς στα μπουντρούμια της δημοκρατίας. Κι αυτό είναι κάτι που μας αφορά άμεσα, εφόσον κι εμείς έχουμε επιλέξει να πράττουμε αυτά τα οποία πρεσβεύουμε και να αρθρώνουμε αναρχικό λόγο προτάσσοντας την άτυπη εξεγερτική οργάνωση και την συθέμελη συντριβή της κοινωνίας των υποταγμένων. Και λαμβάνοντας υπόψιν την προσπάθεια των εξουσιαστών να περάσουν νόμους φίμωτρα όπου η αλληλεγγύη σε φυλακισμένους θα ποινικοποίειται, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να μην εφησυχαστούμε και να κλιμακώσουμε τις δράσεις μας.

Κόντρα στο δίπολο ένοχος/αθώος, είμαστε πλάϊ σ’ αυτές και αυτούς που δεν εγκαταλείπουν τον αναρχικό αγώνα.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΛΙ/ΚΛΟΥΒΙ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ζ.

 

Πρωτοβουλία αναρχικών

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License