ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ.

Την Τρίτη 1 Αυγούστου σύντροφος περπάταγε στην οδό Κωλέττη στο ύψος της Μπενάκη στις 2 τα μεσάνυχτα,'οταν τον πλησίασε λευκό παπί με σβηστά φώτα και επέβαιναν 2 άτομα.
Ο οδηγός τον ρώτησε για κάποια οδό και ο συνοδηγός κατέβηκε και τρέχοντας επιτέθηκε στον σύντροφο και τον μαχαίρωσε στο πρόσωπο και μετά συνέχισε να τον χτυπάει με σιδηρογροθιά ώστε να του αποσπάσει την τσάντα και το κινητό του.Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Αμμέσως ειδοποιήθηκαν σύντροφοι αλλά και θαμώνες της περιοχής και προσπάθησαν να τους βρούν αλλά δεν μπόρεσαν.

Τις επόμενες μέρες συλλέξαμε πληροφορίες για την δράση των συγκεκριμμένων καθαρμάτων και ενημερωθήκαμε και απο άλλα θύματα για αμέτρητες επιθέσεις με μαχαίρι σε περαστικούς της γύρω περιοχής.

Ο συνοδηγός(μαχαιροβγάλτης) ονομάζεται Μ. Δρα............ ηλικίας 18 χρονών,έχει ύψος 1,75,καστανόξανθος με κοντό μαλλί και ξυρισμένος στο πλάι.
Ο οδηγός στο ίδιο ύψος περίπου, μελαχρινός με πολύ κοντό μαλλί γύρω στα 30!

Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιες επιθέσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες.
Τα Εξάρχεια είναι χώρος πολιτικών και κοινωνικών αγώνων ζυμώσεων και έχουν δοθεί πολλοί αγώνες για να είναι ένας χώρος ελευθερίας και ρήξης με το εκάστοτε σύστημα.

Καλούμε όλους τους συντρόφους σε επαγρύπνηση για να τσακιστούν τα εν λόγω σκουπίδια!
Γιατί σήμερα μπορεί να μην είμαστε εμείς... αύριο όμως?

Θα ενημερώσουμε για συνέλευση και για άλλες δράσεις!

  ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License