Ναύπακτος: «Η Δημοτική αρχή είναι αντίγραφο της τραγελαφικής νεοφασιστικής κυβέρνησης Συριζανέλ»


Η Δημοτική αρχή της Ναυπάκτου αποτελεί πιστό αντίγραφο
της τραγελαφικής νεοφασιστικής κυβέρνησης Συριζανέλ!

 

Ο Δήμος Ναυπάκτου ισχυρίζεται ότι κάνει αγώνα να μειωθούν οι τιμές στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Ο «αγώνας» αυτός εξαντλήθηκε στο να απαγορεύσουν, με τραγελαφικό τρόπο, ανοιχτή και δωρεάν συναυλία της ορχήστρας «Μίκη Θεοδωράκη» στο κάστρο του Αντιρρίου, με πρόφαση ότι αυτή χρηματοδοτήθηκε από την Γέφυρα Α.Ε.

 

Το κόμπλεξ τους απέναντι στον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη δεν έχει προηγούμενο. Ο Μίκης Θεοδωράκης αρνήθηκε να γίνει «μετρέσα» του Σύριζα και της νεοφασιστικής κυβέρνησης Συριζανέλ. Οι νεοφιλελεύθεροι ευρωφασίστες του Σύριζα επεδίωκαν επί σειρά ετών να κανιβαλίσουν και την ιστορία του Μίκη Θεοδωράκη αλλά δεν τα κατάφεραν! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πολιτικοί φελλοί της τοπικής διαπλοκής (δημοτικής αρχής) και υπερασπιστές της «πρώτης φοράς φασιστεράς» ακύρωσαν τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη συναυλία της 30ης Ιουλίου.   

 

Το θράσος όμως αυτών των φελλών δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνει που έχτισαν καριέρες επαγγελματικά και τα κονόμησαν από την προβολή που έτυχαν με την συμμετοχή τους σε κόμματα της αριστεράς θέλουν σήμερα να ξεφτιλίσουν τις ιδέες της αριστεράς ως υπάλληλοι – λακέδες συστημάτων εξουσίας που δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά. Μνημόνια – Δανειακές Συμβάσεις – Ευρωπαϊκή Ένωση – Αγορές αποτελούν ιερές έννοιες για τους προδότες της αριστεράς. Ταυτόχρονα θέλουν να παρουσιάζονται σε τοπικό επίπεδο ως αγωνιστές που τα βάζουν με την εταιρεία Γέφυρα Α.Ε.!!!

 

Οι Τσιπροκαμένοι της Ναυπάκτου, αν θέλουν να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, πεδίο δόξης λαμπρό… Ας σκίσουν τη σύμβαση της Γέφυρας Α.Ε. με το ελληνικό κράτος όπως ο Τσίπρας – Καμμένος ξέσκισε τα Μνημόνια!!! Αν δεν θέλουν να σκίσουν τη σύμβαση… ας αποζημιώσουν οικονομικά τη Γέφυρα Α.Ε. και να τη στείλουν από εκεί που ήρθε. Λεφτά υπάρχουν… από το «πρωτογενές πλεόνασμα» αλλά και από τις «αγορές»!!! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι… ας κατέβουν οι Τσιπροκαμένοι στα διόδια με σύνθημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ας ανοίξουν τις μπάρες για δωρεάν διέλευση στο λαό!!!

 

Ο λαός πλέον δεν περιμένει τίποτα από τα κωλοβούτια της εξουσίας και η στάση του απέναντι στα διόδια είναι όλο και περισσότερο να τα παρακάμπτει είτε με τα πλοία στο Ρίο – Αντίρριο είτε χρησιμοποιώντας τις παλιές εθνικές οδούς. Οι οδικοί άξονες ταχείας κυκλοφορίας ανήκουν σε ιδιώτες όπως αντίστοιχα όλη η πρώην δημόσια περιουσία ανήκει στους δανειστές – αγορές. Η αμφισβήτηση των εκάστοτε διοδίων – χαρατσιών μπορεί να γίνει μόνο με αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος δηλαδή με λαϊκούς αγώνες για κοινωνικοποίηση χωρίς αποζημίωση των οδικών αρτηριών μέσα στα πλαίσια ενός γενικότερου σχεδίου ρήξης με το υπάρχον Μνημονιακό καθεστώς της ΕΕ.

        

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
 05.08.2017

http://www.npress.gr/home-post/anarchiki-nafpaktou-dimotiki-archi-ine-antigrafo-tis-tragelafikis-neofasistikis-kyvernisis-syrizanel/

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License