Έπειτα από διαδικασία παρακολούθησης και hacking (σε τεχνικές εταιρείες του Βόλου και της Λάρισας) αποσπάσαμε την πληροφορία ότι τα χωματουργικά "Ντερτίνης" ( Δημήτρης & Γιώργος Ντερτίνης) κατέθεσαν προσφορά ενοικίασης μηχανημάτων κατεδάφισης σε ενδιαφερόμενες τεχνικές εταιρείες (που δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό για την κατεδάφιση της κατάληψης Τερμίτα).

Για εμάς αυτή η πληροφορία ήταν αρκετή και θεωρούμε ότι ήταν συνειδητή απόφαση των αδερφών Ντερτίνη να εναντιωθούν στην κατάληψη Τερμίτα καθώς το θέμα έχει αναδειχθεί τον τελευταίο καιρό.

Έτσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 Αυγούστου επιτεθήκαμε στη μάντρα της εταιρείας προκαλώντας φθορές στα κατεδαφιστικά μηχανήματα και αναρτήσαμε πανό στην είσοδο με σύνθημα "Ντερτίνη ούτε να το σκέφτεσαι για κατεδαφίσεις. Μακρία από την Τερμίτα" ενώ ταυτόχρονα προκαλέσαμε φθορές στο πολυτελές αυτοκινητό τους έξω από την προσωπική τους οικία.

Θέλουμε να είναι σαφές ότι αυτές οι ενέργειες αποτελούν μόνο μια προειδοποίηση τόσο στη συγκεκριμένη εταιρεία χωματουργικων όσο και σε οποιαδήποτε άλλη τολμήσει μέσω της ενοικίασης μηχανημάτων κτλ να εναντιωθεί στην κατάληψη Τερμίτα.

Αν τα σχέδια κατεδάφισης προχωρήσουν, τότε ο κύκλος προειδοποιήσεων θα κλείσει και σειρά θα πάρει ο κύκλος των επιθέσεων.

Πίσω λέρες
Οι καταλήψεις πιο πολλούς φίλους απ όσους νομίζετε
Δύναμη στην Κατάληψη Τερμίτα


bits & bytes της καταστροφής

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License