Κάλεσμα για πανελλαδική ημέρα δράσεων για τις καταλήψεις, και για διαδήλωση στο Βόλο

Η κατάληψη Τερμίτα κάνει κάλεσμα για πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης στις καταλήψεις που απειλούνται, την Παρασκευή 25 Αυγούστου.  Επιπλέον, καλεί σε διαδήλωση υπεράσπισης της Τερμίτας κόντρα στους σχεδιασμούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη στο Βόλο.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και αφορούν το σπίτι μας, την κατάληψη Τερμίτα, αλλά και πολλές συντροφικές κατειλημμένες κοινότητες που δέχονται απειλές από εταιρείες, μπάτσους, πρυτανικές αρχές κτλ, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε μια πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης στις καταλήψεις την Παρασκευή 25 Αυγούστου. Κλείνουμε το μάτι στις/στους καταληψίες και τα αλληλέγγυα συντρόφια, και περιμένουμε να συναντηθούμε μέσω των συντονισμένων μας δράσεων. Να στήσουμε αναχώματα στην καταστολή, να υπερασπιστούμε τις κοινότητες μας.
Επιπλέον, καλούμε σε διαδήλωση υπεράσπισης της Τερμίτας κόντρα στους σχεδιασμούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Α.Ε. την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη στο Βόλο.
Περισσότερες πληροφορίες και υλικό θα αναρτηθούν σύντομα.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, κρατάμε τις κοινότητες μας ζωντανές, τα σχέδια τους θα μείνουν στα χαρτιά.
Κατάληψη Τερμίτα & αλληλέγγυες/οι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License