Χανιά -Πανό αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ.

Τα μαφιόζικα και ύπουλα χτυπήματα σε βάρος αναρχικών συντρόφων δεν μας τρομοκρατούν,μας εξοργίζουν όλο και περισσότερο,τίποτα δεν τελείωσε όλα συνεχίζονται έχουμε πόλεμο με τη ''δημοκρατία'' τους.ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!

post image

Σήμερα κρεμάσαμε πανό σε κεντρικό σημείο της πόλης για τον αναρχικό Παναγιώτη Ζ. Ο οποίος δέχθηκε επίθεση κάτω απο ένα φιλικό σπίτι χωρίς λόγο και αιτία από τα τσογλάνια της κρατικής ασφάλειας με αποτέλεσμα να βρεθεί όμηρος στα χέρια του κράτους.Αξίζει να σημειωθεί ότι,ο ίδιος δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για το ένταλμα σύλληψης που εκρεμούσε εις βάρος του στο χρονικό διάστημα των τριών μηνών.
 Για ακόμα μια φορά,  αποδεικνύεται ότι η ψευτοαριδτερή κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον μαχόμενο κόσμο με άλλα μέσα εκτός από άσκοπες προφυλακίσεις βασιζόμενες σε ψευδή και ανύπαρκτα στοιχεία.
Επιπλέον από το παράλογο αυτό πολιτικό παιχνίδι  δεν έλειψε η ανάμειξη των σκατοδημοσιογράφων οι οποίοι με την σειρά τους φωτογράφισαν τον αναρχικό Παναγιώτη Ζ. με το έτσι θέλω γνωρίζοντας πως ο ίδιος δεν επέτρεψε ποτέ κάτι τέτοιο.
•ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ •ΡΗΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
Αντίσταση κατά της Αρχής, Αλληλέγγοι-Αλληλέγγυες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License