ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ CHARLOTTESVILLE

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ

Με την εκλογή του ακροδεξιού Ντόναλντ Τράμπ στον προεδρικό θώκο των Η.Π.Α., φασίστες, νεοναζί, ρατσιστές και λοιποί ακροδεξιοί, θεώρησαν ως ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους, δημιουργώντας κλίμα μιας άλλης εποχής. Το αντιφασιστικό/αντιρατσιστικό κίνημα βρίσκεται και αυτό στους δρόμους για να τους αντιμετωπίσει, μόνο που οι ακροδεξιοί όπως δείχνουν τα γεγονότα στο Charlottesville με τη δολοφονία της αντιφασίστριας Heather Heyer, αναβαθμίζουν το επίπεδο βίας και σύγκρουσης, φέρνοντας στην μνήμη μας παλαιότερες πρακτικές από τον αμερικάνικο νότο της ΚΚΚ και του λυντσαρίσματος με σκοπό να εξαφανίσουν οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται στα ιδεώδη της λευκής φυλής.
Τώρα είναι η ώρα για τις αντιφασίστριες και τους αντιφασίστες να βγουν από τις θέσεις άμυνας που βρίσκονται και να αντεπιτεθούν στα ακροδεξιά σκουλίκια στέλνωντάς τους στον φυσικό τους χώρο που είναι το χώμα.

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΑ HEATHER HEYER

ANTIFA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ
antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License