ΜΠΑΤΣΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ 13-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ G ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ 'ΝΑΙ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟ-ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ "ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ" ΤΙΜΕΣ (160 ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ, 220 ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500-700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΛΠ., ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ "ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ" ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΛΕΣ "ΣΤΗΜΕΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΦΟΙΤΗΤΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Ή ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΓΝΩΡΙΜΙΟΥΛΕΣ" ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ" ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ "ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ" ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

Η αίτηση συμμετοχής είναι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2017, μετά έχουν "κλείσει" οι "συμμετοχές" στο γυφτο-γλέντι των λαμόγιων, που θυμήθηκαν να κάνουν τους "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" και τα "φοιτητάκια", με παράνομους μισθούς και ανομία στην πλάτη τους.

Για την Ελλάδα υπεύθυνοι υπογράφουν οι Καραπατάκης και Παπάς.

Η "πρόσκληση" είναι ανοιχτή για όποιο λαμόγιο δεν ξέρει ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και θέλει να ξεκινήσει να κάνει μόνο ΤΟΥΡΙΣΜΟ και "ΓΝΩΡΙΜΙΟΥΛΕΣ" με φόντο τα "αξιοθέατα" της Βόρειας Ελλάδας, μιας περιοχής που το 2011 στέναζε κάτω από το βάρος του οικονομικού και όχι μόνο πολέμου και όπου οι παρελάσεις ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΝ από τους παριστάμενους, οι "επίσημοι" ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΝ ΒΙΑΙΑ και που με δυσκολία επιτρέπονται ακόμα με ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ μπάτσων και το 2012 και καραβανάδων, που έτρεμαν για την παρέλαση και στα βίντεο τούς αποκαλούσαν και αυτούς "χούντα". Ωραίες εποχές, μεγάλη λόξα για τα λαμόγια, να φτάσουν τόσο "ψηλά", να λέγονται "χούντα" όπου εμφανίζονται και όλοι να θέλουν να τους ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ και ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ, αδιακρίτως. Είναι το ανώτερο σημείο στο οποίο μπόρεσαν να φτάσουν, να ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, πόσο μάλλον να ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ για να ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ τα ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ τους.

Οι πληροφορίες βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα http://www.ipa-iac.org/eventDetails.php?eventId=399, το επίσημο site των απανταχού μαφιόζων και βασανιστών, που "δεν έχει αστυνομικό χαρακτήρα", όπως οι ίδιοι λένε στην κεντρική σελίδα τους (όπως η Europol ή η Interpol), αλλά μόνο "ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ" και ΛΑΜΟΓΙΑΣ μεταξύ των ΑΕΡΓΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΩΝ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ των ΛΑΩΝ.

Ρίξτε μια ματιά και στις υπόλοιπες ΜΑΖΩΞΕΙΣ των ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΕΧΘΡΩΝ των ΛΑΩΝ, έχει ενδιαφέρον να ξέρουμε ΠΟΎ ΚΑΙ ΤΙ ετοιμάζουν, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. Είναι κάτι που σίγουρα θα ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ, να ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ τα Κ*ΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ και να τους "ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΜΕ" την ΠΑΡΑΝΟΜΗ "ΦΙΕΣΤΑ".

Άλλωστε, ένα είναι το πρόσωπο του ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ σε όλη τη γη, ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ. Όπου και να πάνε, ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ "ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ". ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

"Τον φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον".

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License