Διαδήλωση τιμής στη Χέδερ Χάγιερ, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα.

Μαχητική διαδήλωση τιμής στη Χέδερ Χάγιερ, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα.

 

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Μαχητική διαδήλωση τιμής στη Χέδερ Χάγιερ, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα.

Δυναμικό παρόν έδωσαν έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία της Αθήνας αντιφασίστες και αντιφασίστριες, μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, πρόσφυγες από τα καμπ, γυναίκες από την Αμερική, η Color Youth από την LGTBQI κοινότητα, το KASAPI Hellas- κοινότητα των Φιλιππινέζων και το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα. 

Κρατούσαν πανό με ζωγραφισμένο το πρόσωπο της Χέδερ Χάγιερ της δολοφονημένης από τους νεοναζί αντιφασίστριας στο Σαρλοτσβίλ.

Στο μεγάφωνο ακούγονταν η συγκλονιστική φωνή της μητέρας της Χέδερ Σούζαν Μπο από την ομιλία της στην τελετή τιμής, που έγινε στο Σάρλοτσβίλ.
Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία, περνώντας μπροστά από την αστυνομοκρατούμενη πρεσβεία των ΗΠΑ από δεκάδες δυνάμεις των ΜΑΤ, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Από την Ελλάδα ως την Αμερική τσακίζουμε το ρατσισμό και τους νεοναζί», «Τραμπ αλήτη, έξω από τον Πλανήτη», «No Trump, No KKK, no fascists USA», «Ποτέ ξανά φασισμός».

Η ΚΕΕΡΦΑ χαιρέτησε τους διαδηλωτές σε όλη την Αμερική αλλά και την Ευρώπη που διαδηλώνουν αυτές τις μέρες και κάλεσε σε διεθνή συντονισμό κατά του φασισμού. 

Τέλος, κάλεσε σε κλιμάκωση της αντιφασιστικής δράσης με κορύφωση τη μεγάλη αντιφασιστική πορεία, στα κεντρικά Γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στις 16 Σεπτέμβρη, τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

http://www.antiracismfascism.org/index.php/2015-07-16-09-37-48/item/2210-maxitiki-diadilosi-timis-sti-xeder-xagier-ekso-apo-tin-amerikaniki-presveia-stin-athina

από ΑΝΤΑΡΣΥΑ 22/08/2017 5:16 μμ.


κάπου αλλού ίσως, αλλά όχι εδώ - μη προσβάλουμε την αντιπληροφόρηση, και δεν το λέω με αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο εγχείρημα γιατί στην απουσία άλλων καλεσμάτων έχω τιμήσει το κάλεσμα της συγκεκριμένης ομάδας. Το ότι είναι υπο-ομάδα "σχεδόν" κοινοβουλευτικού κόμματος όμως δεν είναι κρυφό, ούτε ότι ο αρχηγός της είναι καραμπινάτο στέλεχος και δημοτικός σύμβουλος. Συμμετέχει δηλαδή στους μηχανισμούς καταστολής όλων μας!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License