Αν ο Τζον Όλιβερ έκανε εκπομπή για το γήπεδο της ΑΕΚ


από infowar

http://info-war.gr/an-o-tzon-oliver-ekane-ekpobi-gia-to-gipedo-tis-aek/

Ο Βρετανός κωμικός Τζον Όλιβερ εξακολουθεί κατά διαστήματα να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις εξαιρετικά τεκμηριωμένες έρευνές του, οι οποίες όμως δεν χάνουν τίποτα από το χιούμορ ενός κορυφαίου stand up comedian.

Μας το επεσήμαναν για άλλη μια φορά αναγνώστες του info-war.gr οι οποίοι αποφάσισαν να το υποτιτλίσουν στα ελληνικά για να είναι κατανοητό από όλους.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της εκπομπής είναι η ευκολία με την οποία ο παρουσιαστής τα βάζει πολύ συχνά με πανίσχυρα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ποιο μεγάλο κανάλι στην Ελλάδα θα τολμούσε να κάνει έστω και μια χιουμοριστική εκπομπή για τον χορό εκατομμυρίων που παίζεται ανάμεσα στις ΠΑΕ και διαδοχικές κυβερνήσεις χωρίς να φοβάται ότι θα χάσει άμεσα κάθε πακέτο διαφήμισης ενώ ο παρουσιαστής θα φύγει νύχτα ύστερα από το τηλεφώνημα του CEO κάποιας επιχείρησης;

Οι ομοιότητες πάντως με την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς. Οι φορολογούμενοι πληρώνουν πάντα το λογαριασμό σε επιχειρήσεις που δεν μπορούν να βγουν χαμένες ότι και αν υπογράψουν.


από @ 21/08/2017 5:01 μμ.


Ναι, μωρέ, τι καταπληκτικός κωμικός ο John Oliver και τι ωραία όλα που λέει, αναρχικά, προοδευτικά, αριστερά.
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι εκεί στον Όμιλο Time Warner, όπου ανήκει η HBO Inc, η εργοδότρια του μεγάλου αγωνιστή John Oliver και τον αφήνουν ελεύθερο να μιλάει. Αυτοί οι καλοί άνθρωποι της Time Warner αποφάσισαν να τα βάλουν με τα συμφέροντα και να ρίξουν τον καπιταλισμό.
Έχουμε καταντήσει τα τσιράκια του πιο ακραίου καπιταλισμού. Δεν ξέρω αν φταίει η αμορφωσιά μας ως χώρος ή αν όντως έχουμε γεμίσει πληρωμένα τσιράκια.
Και η ΣΟ κοιμάται γαμώ την παναγία μου.

από μμ 21/08/2017 9:35 μμ.


Προς @ 21/08/2017 5:01 μμ: Διαφωνείς σε κατι που είπε ο Τζον Ολιβερ συγκεκριμένα; Αν ναι, τότε πες ακριβώς που διαφωνείς. Αν όχι, τί διαμαρτύρεσαι; Αν δεν μπορείς να βρεις τι ακριβώς λέει λάθος, αλλά είσαι σίγουρος πως κατι λάθος πρέπει να λέει, τότε στύψε το κεφάλι σου και σταμάτα την κλάψα. Αν ενας liberal τα λεει καλύτερα απο μας, τοτε ντροπή σε εμάς, όχι ντροπή σε αυτόν. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License