«Η τελευταία κουβέντα δε λέγεται πρώτη».

Απάντηση σε κείμενο της  Δ.Ο για Homo-Naturalis

 
  1. Θα ευχόμαστε εκ βάθους καρδιάς να είναι όπως τα λέτε. Ότι, δηλαδή,  κατεβάσατε το θέμα για λόγους …  εμφανισιακούς.  Μας μένουν όμως κάποιες απορίες , όπως τούτες: α. Γιατί το ανεβάσατε, αφού δεν πληρούσε τις αρχές σας για την «ορθή μορφή" ενός κειμένου;  Και γιατί   ανακαλύψατε την ασχήμια του ώρες ολόκληρες μετά και το κατεβάσατε μόνο γι΄αυτό το λόγο; β. Από τα δεκάδες θέματά μας  που έχετε δημοσιεύσει στις διάφορες κατηγορίες, όλα ,ή σχεδόν όλα, είναι της ίδιας εμφάνισης, κάποια και χειρότερης, αλλά δεν τα κατεβάσατε, πλην ενός πριν από μέρες, που ξανανέβηκε μετά από ώρες και  του τελευταίου επίμαχου  αντι-Μαρινακικού. Γιατί;
  2. Μας κατηγορείτε για…αυταρέσκεια. Συνήθως χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη στις πασαρέλες για τα εκθαμβωτικά μοντέλα που νιώθουν αυτοθαυμασμό για την ομορφιά τους. Εμείς δε βγαίνουμε   σεργιάνι στο φόρουμ των Indymedia , για να μας θαυμάζουν.( Και σε τι άλλωστε;)  Απλώς, επιδιώκουμε να είμαστε από κάποιους  σε όσα λέμε και πιστεύουμε  ΑΡΕΣΤΟΙ  και όχι ΑΥΤΑΡΕΣΚΟΙ . Οπότε, αποποιούμαστε αυτό το  χαρακτηρισμό σας μετά βδελυγμίας.
  3. Πέρα από το παραπάνω, φράσεις-λέξεις σαν αυτές που …ανθολογήσαμε στην απάντησή  σας (αν ακόμα υπάρχουν  θύλακες καθαρότητας στο μυαλό σας/Όταν η αυταρέσκεια οδηγεί στην παράνοια/σαρκάζετε στην εισαγωγή του λίβελου/παρόλο το ψεύδος σας/ ο παρανοϊκός κατήφορος που διαγράφετε /και μην προσπαθήτε να αντικατοπτρίσετε το ποιόν σας και τον άθλιο ρόλο που διαδραματίζετε στο πρόσωπο των διαχειριστών του Indymedia/Ο διαρκώς επαναλαμβανόμενος πνευματικός και φυσικός αυνανισμός μπορεί να φέρνει παροδική ικανοποίηση και ανακούφηση αλλα στο τέλος αποφέρει την πλήρη και μη αναστρέψημη μαλάκινση)
α.Είναι απαγορευτικές  για να χρησιμοποιούνται από μέλη που σεμνύνονται πως ανήκουν στη Δ.Ο των   Indymedia. β. Πόρρω απέχουν από το να εμπερικλείουν έστω και ίχνη περιγραφής τόσο  της ατομικότητάς μας,όσο και των προθέσεών μας. Και εν τέλει, όπως  το διατύπωσε εύστοχα και ο λαός  «Η τελευταία κουβέντα δε λέγεται πρώτη». Σεις παραβήκατε ανεπίτρεπτα την υπόδειξη της λαϊκής  σοφίας.
 
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ: Αμφότερες οι μεριές να κάνουμε σωστά  τη δουλειά μας χωρίς …μίσος και αλληλοσπαραγμό.  Τα υπόλοιπα είναι σκύμβαλα.
Οπότε, οψόμεθα σύντομα  σε κάποιες από τις κατηγορίες των ΔΙΚΩΝ  ΜΑΣ  και των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ Indymedia.  
 
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License