ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ CIA "ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.


Οι Αμερικανοί, μετά τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας από τους Άγγλους, διατήρησαν τη νοοτροπία και τη λογική του αποικιοκράτη που είχαν οι Άγγλοι, αλλά χωρίς αυτούς, που σταδιακά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έγιναν περιφερειακή δύναμη, εύκολα προσκείμενη και δουλική προς τις ΗΠΑ.

Η πράξη τους απέναντι στη Γερμανία μετά την προδοτική συνθηκολόγηση της παράνομης "κυβέρνησής" της Γερμανίας κατά τα έτη 1918-1919 ήταν αυτή που έθεσε τις βάσεις και τα θεμέλια για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού η Γερμανία γνώριζε ότι άξιζε και άξιζε πολύ περισσότερο από το να είναι ο απόπατος της Ευρώπης, χώρα που και σήμερα αποτελεί τον πυρήνα, το θεμέλιο και την ισχυρότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη μόνη που έχει υπαρκτό λόγο και υπερασπίζεται τα συμφέροντα τα δικά της και των άλλων απέναντι σε τυχάρπαστες επιθετικές ενέργειες των εχθρών όλων, που δεν είναι και λίγοι.

Η Αμερική, από την άλλη, μετά την ατομική βόμβα συνέχισε να πολεμάει μόνη της τον ίδιο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των πάντων, σαν ασυγκράτητος μοναχικός λύκος, αυτό ακριβώς που τρομάζει τους φιλήσυχους πολίτες και τις ειρηνικές χώρες, ενώ η ολική καταστροφή της Ευρώπης και η αμφισβητούμενη πολιτική κατάσταση των άλλων χωρών έδωσαν το περιθώριο στην Αμερική να συλλέξει μερικούς από τους μεγαλύτερους και χειρότερους "επιστήμονες" του κόσμου και να χρηματοδοτήσει αποκλειστικά στρατιωτικά προγράμματα, με άπλετο χρήμα, που οι άλλοι στερούνταν λόγω επιπέδου ή πολιτικής κατάστασης. Τα διαβόητα "μυστικά" στρατιωτικά της προγράμματα είναι το κλειδί για όλα ακόμα και σήμερα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και τα προγράμματα μυστικών επιθέσεων κατά πολιτών με διάφορες μορφές και όπλα, που είναι μυστικά ακόμα και στην Αμερική και καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, ενώ στους αδαείς συσχετίζονται με την κουλτούρα των ναρκωτικών, της φτηνής διασκέδασης, της προπαγάνδας των ΜΜΕ, ταινιών, μουσικής κλπ. (που ελέγχονται και χρηματοδοτούνται απροκάλυπτα), μέσα από τα οποία αποχαυνώνουν και αποπροσανατολίζουν τις μάζες ως προς τις πραγματικές πολεμικές τους επιχειρήσεις κατά ακόμα και Αμερικανών πολιτών, ίδια εξίσου δε και κατά άλλων χωρών, στις οποίες δεν έχουν σταματήσει από το 1945 να επιτίθενται διαρκώς, σαν ασταμάτητοι μοναχικοί λύκοι. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξης του ΝΑΤΟ και των θεωριών "δύο άκρων", είτε είναι μουσουλμάνοι-χριστιανοί, είτε έχουν πολιτικές διαφορές, είτε ό,τι άλλο βρεθεί πρόσφορο στη δεδομένη στιγμή για να υποκινήσουν και συντηρήσουν συγκρούσεις.

Τα μυστικά όπλα της Αμερικής κατά πολιτών σε καιρό "ειρήνης", κάτι που οι Αμερικανοί ποτέ δεν έμαθαν τι είναι, περιλαμβάνονται στα προγράμματα που κατά καιρούς έχουν χρηματοδοτήσει ήδη από το 1945 και μετά, με πιο διαβόητο το MKUltra, αν και όλα αποτελούν το ένα συνέχεια του άλλου ή παραλλαγές και παρακλάδια αυτών.

Στηhttps://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra διαβάζουμε για τα όπλα των ΗΠΑ:

One 1955 MKUltra document gives an indication of the size and range of the effort; this document refers to the study of an assortment of mind-altering substances described as follows:[33]

 1. Substances which will promote illogical thinking and impulsiveness to the point where the recipient would be discredited in public.
 2. Substances which increase the efficiency of mentation and perception.
 3. Materials which will cause the victim to age faster/slower in maturity.
 4. Materials which will promote the intoxicating effect of alcohol.
 5. Materials which will produce the signs and symptoms of recognized diseases in a reversible way so that they may be used for malingering, etc.
 6. Materials which will cause temporary/permanent brain damage and loss of memory.
 7. Substances which will enhance the ability of individuals to withstand privation, torture and coercion during interrogation and so-called "brain-washing".
 8. Materials and physical methods which will produce amnesia for events preceding and during their use.
 9. Physical methods of producing shock and confusion over extended periods of time and capable of surreptitious use.
 10. Substances which produce physical disablement such as paralysis of the legs, acute anemia, etc.
 11. Substances which will produce a chemical that can cause blisters.
 12. Substances which alter personality structure in such a way that the tendency of the recipient to become dependent upon another person is enhanced.
 13. A material which will cause mental confusion of such a type that the individual under its influence will find it difficult to maintain a fabrication under questioning.
 14. Substances which will lower the ambition and general working efficiency of men when administered in undetectable amounts.
 15. Substances which promote weakness or distortion of the eyesight or hearing faculties, preferably without permanent effects.
 16. A knockout pill which can surreptitiously be administered in drinks, food, cigarettes, as an aerosol, etc., which will be safe to use, provide a maximum of amnesia, and be suitable for use by agent types on an ad hoc basis.
 17. A material which can be surreptitiously administered by the above routes and which in very small amounts will make it impossible for a person to perform physical activity.
Ακόμα και αν αναφέρεται κάτι άλλο, είναι προγράμματα με στόχο την πλήρη σωματική και διανοητική εξόντωση και τη διάλυση της προσωπικότητας του θύματος, σε σημείο ώστε κάθε λειτουργία του να μπορεί να πληγεί καίρια, από βασικές νοητικές λειτουργίες ως σωματικές λειτουργίες, που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν στο θύμα ακριβώς την κατάσταση που βιώνει κάποιος βαριά ασθενής από συγκεκριμένες ασθένειες, που πλήττουν κάποια συγκεκριμένη σωματική λειτουργία. Χρησιμοποιούνται δε "για πλάκα" μέχρι την τελική εξόντωση ως θάνατο του θύματος, που είναι ανυποψίαστο και τελείως ανυπεράσπιστο απέναντι σε όλα αυτά τα όπλα.

Πολιτικοί που διακόπτουν τον λόγο τους και αλλάζουν απότομα συμπεριφορά, αθλητές που παθαίνουν τραυματισμούς στους κορυφαίους τους αγώνες, άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα σωματικά και ψυχολογικά που δε δικαιολογούνται είναι μερικά από τα εμφανή σε όλους θύματα αυτών των όπλων, που χρησιμοποιούνται στον διαρκή πόλεμο των ΗΠΑ κατά των πάντων από το 1945, κατά όλων. Ο ανταγωνισμός τους με τη Σοβιετική Ένωση δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ούτε ίδιοι ούτε απλώς αντίπαλοι, αφού εχθρός των ΗΠΑ ήταν και είναι όλος ο κόσμος. Οι υπόλοιποι έχουν κανονικά όπλα και κανονικές κοινωνίες, οι Αμερικανοί έχουν μυστικά όπλα κατά ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων αμάχων, μέσα και έξω από την ίδια τους τη χώρα.

Αγαπημένο τους δε στοιχείο είναι η ολική εξόντωση τους φανταστικού εχθρού τους, που από το 1945 διαρκώς πολεμάνε, είτε πρόκειται για πρόσωπο που βασανίζουν "για πλάκα" μέχρι θανάτου χωρίς σταματημό, είτε για χώρες ολόκληρες, είτε για ενώσεις ή σύνολα χωρών, για να θυμηθούμε τη Βόρεια Κορέα, όπου οι Έλληνες συμμετείχανε, το Βιετνάμ, όλη την Ασία, τη Ρωσία επί Γιέλτσιν, τις χούντες της Λ. Αμερικής, την Ασία στα τέλη του '90 και την Ευρώπη στα τέλη του '00 και μετά, εκτός από τα Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη και Συρία, χώρες των οποίων η ζημιά είναι ανυπολόγιστη και τεράστια, κυρίως σε έμψυχο υλικό, για να ξεχάσουμε το υλικό σκέλος των καταστροφών των "για πλάκα" πολέμων των ΗΠΑ, που συνεχίζονται διαρκώς από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Κρίνουμε σκόπιμο να ενημερωθούν και οι αδαείς για τους κινδύνους και τα αληθινά όπλα των ΗΠΑ, πέρα από όσα χρησιμοποιεί ένας κανονικός στρατός σε καιρό πολέμου, τα οποία είναι ασήμαντα και τελείως άσχετα μπροστά στα εγκλήματα των ΗΠΑ σε εμπόλεμες και μη χώρες, ακόμα και κυρίως και στη δική τους.

Αναφέρουμε μερικά συνήθη βασανιστήρια που έχει γίνει γνωστό ότι κάνουν στα πλαίσια τέτοιων ανόσιων και ανούσιων προγραμμάτων των μονίμως δημιουργικών σε θέματα επιθετικής βλακείας Αμερικανών:

στέρηση ύπνου

εγκεφαλική βλάβη σε σημείο σιελόρροιας και μουδιασμάτων των άκρων (χέρια)

προβλήματα μνήμης, βραχυπρόθεσμης κυρίως, αλλά και μακροπρόθεσμης παρατηρείται αραιότερα.

Το αναφέρουμε για να ψυλλιάζονται τυχόν θύματά τους.

από @ 07/11/2017 6:19 πμ.


Η στέρηση ύπνου εφαρμόζεται ως εξής:

κοιμάται το θύμα για μισή με μία ώρα και το ξυπνάνε.

Μετά ξανά, κοιμάται για μισή με μία ώρα και το ξαναξυπνάνε.

Διαταράσσεται έτσι ο φυσιολογικός κύκλος του ύπνου και ο ύπνος γίνεται αδύναμος και όχι τόσο ξεκούραστος για το θύμα, που πλέον δεν μπορεί να απολαύσει έναν πλούσιο και απολαυστικό ύπνο.

Το αφήνουν στη συνέχεια να κοιμηθεί, αλλά μόνο για τέσσερις ώρες και το ξαναξυπνάνε. Αυτό ίσα για να καλύψει τις βασικές ανάγκες σε ύπνο και να το κρατήσουν χωρίς να διαλυθεί εντελώς, αλλά και πάλι όχι να γεμίσει το θύμα τις μπαταρίες του με ύπνο. Άλλες φορές το αφήνουν να ξανακοιμηθεί και άλλο, αλλά ήδη ο ύπνος δεν είναι συνεχής και το ίδιο ξεκούραστος με τον ασταμάτητο 8ωρο.

Όλα αυτά δείχνουν ιδιαίτερα σαδιστικά ζώα που είναι ανίκανα να μην κάνουν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σε κάθε τους κίνηση και βασανιστήρια ή άλλες εγκληματικές ενέργειες. Μόνο Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ έχει επιτρέψει τέτοια ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ να ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΧ, πλέον, και πολλές φορές έχει ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ακόμα και αν δεν κατέληξε σε ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ για τα κρεματόρια ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

από / 08/11/2017 10:26 πμ.


Όποιος δεν το έχει διαβάσει, να πάει σήμερα κιόλας να πάρει το βιβλίο του Σάββα Ξηρού για την ομηρία του στον Ευαγγελισμό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License