ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Mια βδομάδα μετά τη δολοφονική επίθεση στην Αναρχική Κατάληψη Στέγασης ανθρώπων με ή χωρίς χαρτιά Θεμιστοκλέους 58, «ξαναχτυπούν» – με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά

ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 

Οι «Καταληψιες, συντροφοι και ατομικοτητες απο πολυεθνικες κοινοτητες», μια βδομάδα μετά τη δολοφονική επίθεση στην Αναρχική Κατάληψη Στέγασης ανθρώπων με ή χωρίς χαρτιά Θεμιστοκλέους 58, «ξαναχτυπούν» – με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά.

Και πάλι σαν μπάτσοι. 

Προτρέποντας μέλη της κατάληψης Θ58 να διώξουν συγκεκριμένους καταληψίες της Θ58 και όλα τα αλληλέγγυα συντρόφια, ακόμα και διά της βίας. Προτείνοντας τη βοήθειά τους σε «οτιδήποτε χρειαστεί», για να «απαλλαχτούμε από τους δυνάστες και αρχηγούς μας».

Υπογραμμίζοντας ότι η Θ58 δεν θα είναι πλέον αναρχική κατάληψη, αλλά χώρος στέγασης για όποιον δεν έχει σπίτι. 

Ενοχλούνται από την κατάληψη Θ58. Ενοχλούνται από την αναρχία. Όπως το κράτος. 

Ανεξάρτητα από το γιατί εγκαλούν οι επιτιθέμενοι στο κείμενό τους το κίνημα, αυτό μέχρι τώρα καλά έκανε και δεν αναμείχθηκε στα εσωτερικά καταλήψεων. Τώρα δεν πρόκειται για «εσωτερικά», αλλά για την ίδια την κατάληψη Θ58, που απειλείται με όλους τους τρόπους.

Καταληψίες απειλούν κατάληψη.

Καταληψίες χτυπούν οργανωμένα και ομαδικά κατάληψη.

Καταληψίες προσπαθούν με δόλια και πλάγια μέσα να αλλοτριώσουν κατάληψη.


Οι καταλήψεις δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Δεν είμαστε μόνοι.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Θ58!
 

Κατάληψη Θεμιστοκλέους 58, Εξάρχεια

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License