Στις  30/8 ο Ιερός Λόχος κάλεσε ακόμα μια φασιστική φιέστα πάντα υπό την προστασία των μπάτσων. Η τοποθεσία της εκδήλωσης ανακοινώθηκε όπως και τις προηγούμενες φορές δύο ώρες πριν.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Βαλασίδης, πρώην καραβανάς ο οποίος εθεάθη να μαλώνει με τους κάδους στη Τσιμισκή στο προηγούμενο Gay Pride. Επίσης, καλεσμένος ήταν και ο Νίκος Βασιλειάδης επίκουρος καθηγητής σύγχρονης ιστορίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Αντιλαμβανόμαστε πως η μάχη με τους φασίστες δεν είναι η διαχωρισμένη πρακτική κάποιων ειδικών αλλά κομμάτι των καθημερινών μας αγώνων.

Έτσι στις 29/08 επισκεφτήκαμε το γραφείο του Νίκου Βασιλειάδη (425) στο ΠαΜακ ανακαινίζοντάς το πλήρως ενέργεια που αποκρύφτηκε από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΚΕΝΩΣΗ

ΥΓ ΛΕΥΤΕΡΙΑ  στους ιταλούς αναρχικούς Pierloreto Fallanca και Salvatore Vespertino φυλακισμένους για την τοποθέτηση βόμβας σε φασιστικό βιβλιοπωλείο στη Φλωρεντία από την οποία ένας μπάτσος έχασε ένα χέρι και ένα μάτι

 

Συνεργείο Καταστροφών   ‘‘ ο ανθέλλην ‘’

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License