To ΤΑΙΠΕΔ ως παράγοντας οικονομικής αποψίλωσης και ληστείας μετά υπεξαιρέσεων των μελών του και Ευρωπαίων ειδικών

Το παράνομο ΤΑΙΠΕΔ, που υπεξαιρεί εξαρχής τη χώρα από τα περιουσιακά της στοιχεία και διαθέτει, όπως διαπιστώσαμε, την ίδια ποινική ασυλία για τις παρανομίες του, πέραν του παρανόμου της ύπαρξης και λειτουργίας του μετά τα πλαστά ΕΛΣΤΑΤ και IMF, με τους Μαντέληδες και τις Ντόρες του αμετάφραστου γερμανικού κειμένου της δικογραφίας για τη Siemens, που ο Ντογιάκος ο παναθηναϊκάκιας ο ψηλός ο δικογραφιο-ΠΑΙΧΤΗΣ κατόρθωσε να βάλει στο αρχείο, αφού "έσκισε τους τρεις" που ήρθαν με τηλεφωνική υπόδειξη, στο στυλ της ρωσικής κρατικής μαφίας μετά την επέλαση του Γιέλτσιν και την καταστροφή της Ρωσίας με τον ουσιαστικά πόλεμο των ΗΠΑ που βαφτίστηκε "διαφθορά αξιωματούχων" και "αιμοσταγής και απατηλός καπιταλισμός".

Ξανάρχεται πάλι στα χέρια των "παικτών", όρος που αναφέρεται λες και τα τρισεκατομμύρια είναι πόκερ και υπάρχει συχνά και στο the Shock Doctrine, άρα είναι ένας παλιός όρος των μεγαλοκαρχαριών που ζουν μόνο κλέβοντας ή ληστεύοντας περιουσίες, το "χαρτί" των ιδιωτικοποιήσεων, και μάλιστα αξίας κάποιων δισ., ποσό τεράστιο αν διανοηθεί κάποιος ότι συνήθως τα "assets" πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές, κάποιων δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τη φορά, ενώ αξίζουν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ το καθένα.

Με δεδομένο το τι πληρώνει και πληρώνεται ο απλός πολίτης (που δε συμμετέχει σε μαφίες με δανεικά, παραοικονομίες από την πορνεία και άλλες ύποπτες δραστηριότητες που θα τον οδηγήσουν αυτονόητα στη φυλακή γρήγορα), για τον οποίο κάνουν "παζάρι" για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ (φόροι, συντάξεις, ΦΠΑ και δε συμμαζεύεται), που συνολικά αποφέρουν μικρά "οφέλη" στο κράτος αξίας ελάχιστων εκατομμυρίων ευρώ, είναι τουλάχιστον καραμπινάτη πρόκληση να ξέρουμε ότι κάποιοι αγοράζουν περιουσίες του κράτους αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ σε εξευτελιστικές τιμές που φτάνουν πολλές φορές ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ από τα "οφέλη" του κράτους από τα "μέτρα" που παίρνει των μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ κάθε φορά.

Τα περιουσιακά αυτά στοιχεία του κράτους που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ξεπουλάνε σαν να είναι δικά τους και τα πετάνε γιατί δεν τα θέλανε, ασκώντας καταχρηστικά και εις βάρος της χώρας τα καθήκοντά τους, αφού πρώτα έχουν αμειφθεί αδρά και πιθανότατα συμμετάσχει σε παράνομες δοσοληψίες ή και έχοντας κέρδη από τέτοιες "συναλλαγές", αφορούν ιδιωτικοποιήσεις που από τη δεκαετία του 1990 ο Μητσοτάκης προσπαθούσε να φέρει και ευτυχώς απέτυχε και που το 2010-2011 λέγονταν "τα ασημικά" του κράτους και είχε γίνει χαμός για αυτά, για το μεσοπρόθεσμο κλπ.

Όσο και αν το "καρότο" της δίκης του Ανδρέα Γεωργίου εξακολουθεί να πλασάρεται και οι Ευρωπαίοι να "χρονοτριβούν" με αξιολογήσεις άνευ περιεχομένου, αν και όλοι ξέρουμε ότι είναι απλά άχρηστοι γραφειοκράτες που βλάψανε τα συμφέροντα όλης της ευρωζώνης στο παρελθόν και δεν προσέφεραν ποτέ το παραμικρό σε κανέναν, είναι δεδομένο και παν-συμφωνημένο ότι δε θα οδηγήσει πουθενά, ως "καρότο", και φυσικά όχι στην αποπομπή του ΔΝΤ, την ακύρωση των μνημονίων και την πιθανή επιστροφή χρημάτων στο ΔΝΤ με όφελος λόγω της παρανομίας που διεπράχθη αν δοθούν πίσω αμέσως και όσα δοθούν και δεν έχουν ήδη "φαγωθεί".

Άλλωστε, και σε άλλες δίκες, από τη Siemens και την Energa μέχρι τη Novartis που εξαφανίστηκε με εκβιασμό της Ράικου και την παράνομη αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την απόλυτη ποινική ασυλία προσώπων που εμπλέκονται σε δικογραφίες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και τις υποθέσεις να μην προχωράνε ποτέ, δείχνοντάς μας τη δύναμη που έχει η ΕΞΩΘΕΝ παρέμβαση στα δικαστήρια και σε κάθε άλλο τομέα ενός κράτους που βρίθει σε άεργους, απατεωνίσκους και παράσιτα.

Τα δε κόκκινα και άλλων χρωμάτων δάνεια φαίνεται ότι είναι άλλο ένα "χαρτί" που πλασάρεται ανάλογα με το πώς θέλουν να πλήξουν οικονομικά και περιουσιακά τον πληθυσμό και εναλλάσσεται ταχυδακτυλουργικά και ύποπτα με τις ιδιωτικοποιήσεις αξίας πολλών δισ., που όμως γίνονται εν κρυπτώ και πάντα εις βάρος του κράτους.

Με άλλα λόγια, δεν ξέρουν τι να πρωτοκλέψουν, να ληστέψουν "τα ασημικά" του κράτους για ελάχιστα εκατομμύρια που χαρίζονται σε καρχαρίες της "αγοράς" ή να στραφούν στις περιουσίες των πολιτών, μαζεύοντας και τα ψίχουλα;

Όπως και να έχει, η πρόκληση του πόσα λεφτά ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ οι μεγαλοαπατεώνες με αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις είναι τεράστια, αφού μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ που χάνει το κράτος ΣΚΟΠΙΜΑ, ενώ ΔΗΘΕΝ "αγωνίζεται" για μερικά εκατομύρια από παράνομα "μέτρα", που απομυζούν τα ψίχουλα που τυχόν θα βρεθούν στις τσέπες των μικρομεσαίων.

Κανείς δεν αναφέρεται πλέον στο πούλημα των "ασημικών" του κράτους, όταν το Σύνταγμα συνταρασσόταν το 2011 από το ίδιο θέμα, για ψίχουλα σε μεγαλοαπατεώνες. Ήδη τεράστια ποσά έχουν χαθεί από αυτή την οδό, ενώ ποινικές ευθύνες του ΤΑΙΠΕΔ και Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων του ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τους Ευρωπαίους ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ με αντάλλαγμα τη δόση στα άπληστα χέρια των μονίμως επαιτών συριζαίων και άλλων. Οι κοτσάνες που πετάνε οι Ευρωπαίοι για οικονομική ανάλυση δείχνουν ότι είναι όλοι ανάξιοι για τις θέσεις τους και ανίκανοι για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αφού επί 2 χρόνια από το 2015 δεν έχουν πράξει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ενώ ακόμα μέσα στο 2016 γίνονταν και συνεχίζονται οι ιδιωτικοποιήσεις, με τη γνωστή ζημιά της χώρας, δηλαδή Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.

Μήπως είναι η ώρα να θυμηθούμε ότι τα "μέτρα" και οι ιδιωτικοποιήσεις είναι μέρος της ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και να εμποδίσουμε τους καρχαρίες να αρπάξουνε το παραμικρό;

από @ 30/10/2017 1:55 πμ.


Ακόμα περιμένει η Αμερική να ληστέψει κρατικούς πόρους ο κάθε περαστικός, από Fraport μέχρι όποιον λάχει, λέγοντας ότι τάχα δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε το χρέος και πρέπει να κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις και να ξεπουλάμε κρατική γη κοψοχρονιά και εκτός της αξίας της, ενώ το χρέος ακόμα κρατάνε τα capital controls περιμένοντας να κάνουνε πάλι κανένα ντου και να θέλουνε να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝΕ ιδιωτικά κεφάλαια όπως το 2011 για να αποπληρώσουνε κρατικό χρέος, όπως γίνεται ουσιαστικά και με τους φόρους και με κάθε άλλο κεφάλαιο που παίρνει το κράτος από τον ΙΔΙΩΤΗ.

Επειδή δεν ξεχνάμε τον παναθηναϊκάκια τον ψηλό και τις καταγγελίες Χαϊκάλη που μπήκανε στο αρχείο μαζί με τη δικογραφία Κουμουτσάκου έναν χρόνο μετά για τον ξυλοδαρμό του με τις ευλογίες των ΜΑΤ και με σύλληψη όποιου τον βοήθησε και ΨΕΙΡΙΣΜΑ στο σπίτι του από τις ΓΕΛΟΙΕΣ ομάδες των ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ της ΓΑΔΑ, ο Σαμαράς είχε ήδη αρχίσει το πρωτάθλημα σε κλωτσοπατινάδα με ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ του Χαϊκάλη για να ψηφίσει πρόεδρο της δημοκρατίας. Σε τέτοιο επίπεδο όταν κινείται η "εθνική" των ΛΑΜΟΓΙΩΝ, περιμένουμε να πέσει πολύ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ στις τσέπες των "πολιτικών", των λεχριτών που γλυτώνουνε - δε γλυτώνουνε τη φυλακή κάθε φορά και πάνε και άλλη μια εκλογική πατατα-τρέλα παρακάτω, με την ομάδα όλη με επιδέσμους και παυσίπονα για τα γκολ που έχει φάει στην πορεία. Και ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που προαναγγέλει ότι ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ συνολικά παντού.

Ο Σαμαράς παράτησε τη χώρα στα μισά. Ο Τσίπρας έδειξε ποιος είναι όταν δεν κυβέρνησε για μισό χρόνο. Μετά κυβερνάνε οι Αμερικανοί. Τώρα μόνο για φωτογραφίες και διαψεύσεις των δώρων που τους κάνει σε δισεκατομμύρια για άχρηστα αναβαθμιστικά των αεροπλάνων της ψώρας που έχουνε για να κοροϊδεύονται με τον Ερντογάν ότι κάτι παριστάνουν και να βομβαρδίσουν και καμιά Συρία άμα λάχει να 'ουμ', άρα ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ είναι.

ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ;

ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;

ΟΣΟ Η ΛΕΠΡΑ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License