4 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Αντιφασιστική εκδήλωση 15/09 πλ.Κοραή στον Πειραιά

Στο πλαίσιο επετειακών κινητοποιήσεων που θα συμβούν ενόψει της επετείου δολοφονίας του Παύλου Φύσσσα, η ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού διοργανώνει την Παρασκευή 15/09 στις 19:00 ανοικτή εκδήλωση στην πλ. Κοραή στον Πειραιά.

post image

Τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από την νεοναζιστική οργάνωση Χ.Α.
Τέσσερα χρόνια από την στιγμή που το ταξικό κίνημα άλλαξε τακτική και πέρασε στην αντιφασιστική αντεπίθεση.

Ο μαχητικός χαρακτήρας που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια το αντιφασιστικό κίνημα έχει θέσει την Χ.Α. σε πολιτική και οργανωτική δυσμένεια, σε αδυναμία παραγωγής πολιτικού λόγου και δράσης. Το κίνημα υλοποίησε με αποφασιστικότητα δράσεις σε γειτονιές των αστικών κέντρων, σχολεία, εργασιακούς χώρους και συνδικάτα που έχουν αναχαιτίσει και ακυρώσει τα καλέσματα της Χ.Α. ενώ παράλληλα έχουν εμποδίσει κάθε άλλο φασιστικό μόρφωμα να αναδυθεί. Αποτέλεσμα στην παρούσα φάση αποτελεί το γεγονός ότι, σε αντίθεση με την δραστηριότητα φασιστών διεθνώς, οι εγχώριοι φασίστες αδυνατούν να συγκεντρωθούν δημοσίως, περιορίζονται σε πολύ αραιές εμφανίσεις με εγγυητή ασφάλειας το κράτος ή αποκλειστικά κάτω από το φως του φεγγαριού.

Την ίδια στιγμή, η αδιάλειπτη συμμετοχή και παρουσία αντιφασιστών στην κορυφαία πολιτική δίκη της εποχής μας επισημαίνει ένα ακόμα πεδίο αναμέτρησης στον καθημερινό αγώνα απέναντι στον φασισμό. Δεν φέρουμε αυταπάτες ότι η αστική δημοκρατία και η δικαιοσύνη της θα δώσει λύση στο πρόβλημα του φασισμού, αλλά δε θα αφήσουμε περιθώρια διαφυγής στους φασίστες θεωρώντας πως μία πιθανή καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης θα αποτελέσει ένα επιπλέον έναυσμα για την πλήρη ισοπέδωσής της.

Ο μαχητικός αντιφασιστικός αγώνας επείγει να αναβαθμιστεί για να πραγματώσει την τελική αντιφασιστική νίκη της εργατικής τάξης. Το στρατόπεδο μας οφείλει να αδρανοποιήσει πλήρως και να διαλύσει τους οργανωτικούς και μαχητικούς μηχανισμούς της Χ.Α.. Συνεχίζουμε πιο δυναμικά κλιμακώνοντας τον αγώνα με στόχευση το κλείσιμο των γραφείων-ορμητηρίων της οργάνωσης των νεοναζί δολοφόνων.

Σε μία περιοχή που αδίκως έχει χαρακτηριστεί ως ”κάστρο” της Χρυσής Αυγής, στον Πειραια, διεκδικούμε να σπάσουμε αυτή την πλασματική κατοχύρωση των παρακρατικών και να εδραιώσουμε περισσότερο την παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος. Στο πλαίσιο επετειακών κινητοποιήσεων που θα συμβούν ενόψει της επετείου δολοφονίας του Παύλου Φύσσσα, η ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού διοργανώνει την Παρασκευή 15/09 στις 19:00 ανοικτή εκδήλωση στην πλ. Κοραή στον Πειραιά.

Τιμή και δόξα στον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα και όλα τα άλλα θύματα από τα μαχαίρια των νεοναζί δολοφόνων.
Διάλυση των γραφείων της νεοναζιστικής οργάνωσης Χ.Α. και κρεμάλα στους φασίστες.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License