Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμδενους της G20 ;

.

Απο τα γεγονότα του Αμβούργου έχει περάσει εναμισης μήνας ωστόσο το Γερμανικό κράτος συνεχίζει να να εκδικείται την εξέγερση του Αμβούργου με προφυλακίσεις συντρόφων μας (γυρω στις 35) με εκδόσεις ενταλμάτων σύλληψης (κάπου στα 190) και με τις ποινές που πέφτουν στις δίκες και γίνονται αναρτήσεις και στο μέσο(2 χρόνια φυλάκισης για εκτόξευση 2 γυάλινων μπουκαλιών). Μάλιστα καλούσαν σε διεθνή πορεία αλληλεγγύης προς τις φυλακές του Αμβούργου. 
Σχεδον σε όλες τις ευρωπαικές χώρες υπάχουν και δημιουργούνται συνελεύσεις αλληλεγγύης στους προφυλακισμένους άλλα και διωκόμενους συντρόφους μας αλλά όχι στην Ελλάδα.
Δηλαδή πρέπει να "δέσουν" έλληνες αναρχικούς που ήταν επάνω ή να ανήκει κάποιος απο αυτούς σε γνωστή συλλογικότητα για να κινηθούμε αλληλέγγυα σε συντρόφους που απο την 1η στιγμή ζήτησαν διεθνή αλληλεγγύη απο τα γράμματα τους μεσα απο τις φυλακες;

συντροφικα.

από ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ 16/09/2017 11:40 πμ.


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 200 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΔΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ.

ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ

Αλλά στην πορεία ακυρώθηκε γιατί προέκυψαν διαφωνίες για το κείμενο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License