Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Μαζιώτης για επέμβαση

10/9/2017

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Μαζιώτης για επέμβαση που πρέπει να κάνει στο διάφραγμα.

Φρουρείται στον 8ο όροφο του νοσοκομείου με αυξημένη τη δύναμη της αστυνομίας αφού βρίσκονται άνδρες των Υ.ΜΕ.Τ και της ΟΠΚΕ.

Νωρίτερα το μεσημέρι σημειώθηκε και μία μικρή αναστάτωση όταν άτομα που ήθελα να επισκεφθούν άλλον νοσηλευόμενο, κρίθηκαν ύποπτα. Τελικά η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο, και διαπιστώθηκε πως δεν είχαν καμία σχέση με τον Μαζιώτη.


Στον Ευαγγελισμό εισήχθη το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Μαζιώτης. Ο Μαζιώτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στον 8ο όροφο του νοσοκομείου και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση στο διάφραγμα. Έξω από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού είναι αυξημένη η δύναμη της αστυνομίας αφού βρίσκονται άνδρες των Υ.ΜΕ.Τ και της ΟΠΚΕ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως νωρίτερα το μεσημέρι προκλήθηκε μία μικρή αναστάτωση έξω από το νοσοκομείο, καθώς κάποια άτομα που θέλησαν να επισκεφθούν άλλον νοσηλευόμενο, κρίθηκαν ύποπτα. Η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο, ωστόσο διαπιστώθηκε πως δεν είχαν καμία σχέση με τον Μαζιώτη. Πηγή: www.lifo.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License