Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό οχήματος χρυσαυγίτη

Ξημερώματα 2 Σεπτεμβρίου τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του χρυσαυγίτη Μιχάλη Γιαννόγκωνα στην περιοχή της Ελευσίνας.

Ξημερώματα 2 Σεπτεμβρίου τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του χρυσαυγίτη Μιχάλη Γιαννόγκωνα στην περιοχή της Ελευσίνας.

Ο Γιαννόγκωνας γνωστός φασίστας με πλούσιο ιστορικό από παλιά στη χρυσή αυγή, τον εχουμε δει να ποζάρει διπλα στα καθάρματα βουλευτες της ΧΑ, ακόμα και να υψώνει την σημαία με τη σβάστικα σε ναζιστικό πάρτυ της ΧΑ, παρέα με όλα τα σκουλήκια. Επίσης είναι και στέλεχος στην Τ.Ο Ασπροπύργου όπου φέτος (και όχι μόνο) έχουν γίνει τόσα πογκρόμ σε βάρος μεταναστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Ι.Χ το χρησιμοποιούσε και ο Ηλίας Μαρρής και αυτός μέλος της Τ.Ο Ασπροπύργου.

Ο φασισμός τσακίζεται στον δρόμο και μονάχα μαχητικά και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί από καμία αστική δικαιοσύνη και από κανένα κράτος που τους ανέδειξε. Οι φασίστες πάντοτε ήταν και συνεχίζουν να είναι τα τσιράκια του κεφαλαίου Δεν κρύβονται άλλωστε οι σχέσεις τους με πολλούς εφοπλιστές, όπως δεν κρύβονται και τα πλούτη του αρχηγού τους του Μιχαλολιάκου. Σε αυτές τις θρασύδειλες κότες που η μόνη τους "μαγκιά" είναι να χτυπάνε και να μαχαιρώνουν φτωχούς και εξαθλιωμένους ,στους ρουφιάνους της αστυνομίας που συνεργάζονται απροκάλυπτα σε κάθε τους ευκαιρία, η μόνη τύχη που αρμόζει είναι να κάνουν παρέα στον Φουντούλη και τον Καπελώνη.

Αφιερώνουμε τη δράση αυτή στην μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα ο οποίος δολοφονήθηκε στις 18/9/2013 από τον χρυσαυγίτη ρουπακια καθώς και σε όλα τα θύματα της χρυσής αυγής. Για εμάς το "δεν ήξερα" δεν αποτελούσε δικαιολογία ούτε τότε, πόσο μάλλον σήμερα.

Όποιος δίνει βήμα στους φασίστες, είτε απλά τους ανέχεται στα πλαίσια της δημοκρατίας είναι εξίσου συνένοχος και του αξίζει η ίδια αντιμετώπιση.

ΥΓ. Μιχάλη Γιαννογκωνα και Ηλία Μαρρή την επόμενη φορά θα σας στείλουμε να βρείτε τους παππούδες σας τους ταγματασφαλίτες.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License