Αντιφασιστική παρέμβαση στον Πειραιά – Κάλεσμα στην πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στις 15/09, 7μμ, στην πλ. Κοραή στον Πειραιά

Με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση - συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/09, 7μμ, στην πλ. Κοραή στον Πειραιά, κάναμε αντιφασιστική παρέμβαση στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά. Κανένας εφησυχασμός. Με αποφασιστικότητα και οργάνωση να βάλουμε οριστική ταφόπλακα στους δολοφόνους του Π. Φύσσα.

post image

Με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση - συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/09, 7μμ, στην πλ. Κοραή στον Πειραιά, κάναμε αντιφασιστική παρέμβαση στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά. Στην οδ. Σωτήρος και στο Πασαλιμάνι στο τέλος της 2ας Μεραρχίας κάναμε δύο στάσεις, στήνοντας μικροφωνική και μοιράσαμε το 3ο τεύχος της Αντιφασιστικής Φρουράς, που πρόσφατα άρχισε να διανέμεται.

Τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα από χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι και η πολιτική κατάσταση έχει αλλάξει σημαντικά. Η νεοαζιστική εγκληματική οργάνωση Χ.Α. εξαφανισμένη κινηματικά, προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια και να εμφανιστεί πιο έτοιμη και ικανή για να εφαρμόσει τα εγκληματικά της σχέδια.

Το αντιφασιστικό κίνημα, με σημαία του τον μαχητικό αντιφασισμό και με νέα εργαλεία και μεθοδολογίες, έχει καταφερει να αυξήσει τις δυσκολίες στους φασίστες και με τη σειρά του να δυναμώσει και να τροφοδοτήσει ευρύτερους ταξικούς αγώνες.

Κανένας εφησυχασμός. Με αποφασιστικότητα και οργάνωση να βάλουμε οριστική ταφόπλακα στους δολοφόνους του Π. Φύσσα.


Πηγή: ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

από @ 12/09/2017 2:29 πμ.


Ο Παος Φύσσας δολοφονήθηκε απο τάγμα εφόδου της χ.α. με άνωθεν εντολές από την ηγεσία της νεοναζιστικής συμμορίας, όχι από έναν χρυσαυγίτη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License