ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ

Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη 2017

Σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην οικογένεια του Βασίλη στην Νίκαια έγινε σήμερα συγκέντρωση στην συμβολή των οδών Βιθυνίας και Φιλαδέλφειας όπου κατοικεί ο γείτονάς μας.

Ακολούθησε και πορεία προς το περιβολάκι.

Ο Βασίλης έχει λέβει χαρτιά από την eurobank ότι το σπίτι του δεν του ανήκει πια και πρέπει να φύγει. Κάνουν έξωση σε ένα άνεργο με οικογένεια και παιδιά που ζει με ένα πενιχρό επίδομα και δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο του.

Δεν θα αφήσουμε τα κοράκια και τις τράπεζες να ξεσπιτώσουν τις λαϊκές οικογένεις.

100 άνθρωποι πορεύτηκαν στις γειτονιές της Κοκκινιάς, μοιράζοντας κείμενα.

Η αστυνομία σε μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ενάντια στην πορεία, έκλεινε δρόμους και παρόδους πίσω και μπροστά από την πορεία, για να στρέψει τους οδηγούς εναντίον μας.
Η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό καθώς ο κόσμος σε αυτοκίνητα και πεζοδρόμια έπερνε το κείμενο και μιλούσε θετικά για την παρέμβαση ζητώντας και άλλες πληροφορίες κτλ.

Συνεχίζουμε δυναμικά στους δρόμους του Αγώνα.

Γενικη Απεργια Διαρκειας τωρα

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License