8 μήνες φυλάκιση για ένα ζευγάρι παπούτσια


Ο σύντροφος που συνελήφθη για απαλλοτρίωση παπουτσιών σε κατάστημα της Ερμού δικάστηκε στις 9/9. Ο εισαγγελέας του πρόσαψε 8 μήνες φυλάκιση με 3 χρόνια αναστολή. Τελικά ο σύντροφος αφέθηκε ελεύθερος.

The comrade who was arrested for stealing shoes in a store of Ermou street went into trial at 9/9. The  prosecutor charged him for 8 months of prison with 3 years postpone. Eventually the comrade was released.

από κλε 13/09/2017 10:14 πμ.


Αν τα παπούτσια δεν εκλάπησαν για να χρησιμοποιηθούν για κινηματικούς σκοπούς κλπ., τότε δεν "απαλλοτριώθηκαν". Η κλοπή για ίδιους σκοπούς δεν έχει το ίδιο ηθικό βάρος με τη απαλλοτρίωση υλικών μέσων για τους σκοπούς της επανάστασης. 

Συντροφικα.

από m45 14/09/2017 4:13 πμ.


 απαλλοτριώθηκαν για σύντροφο της κοινότητας που δεν μπορούσε να αγοράσει παπούτσια. 

επίσης ο σύντροφος ανέλαβε ευθύνη και στήριξε την απαλλοτριώση από πολυεθνική. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License