Πυρπόληση αλληλέγγυου Βαν στα Εξάρχεια


Επίθεση σε αλληλέγγυο βαν από "εξεγερμένους" στα Εξάρχεια. Οι SOS REFUGIADOS, βάσκοι αλληλέγγυοι είχαν δωρίσει το βαν ώστε να να μεταφέρονται τα τρόφιμα κι όλα τα απαραίτητα σε καταλήψεις και καμπς.

από αυτό; 14/09/2017 10:28 πμ.


η ερώτηση είναι αν ΜΚΟ (του Σύριζα ή άλλες) έχουν σχέση με το βαν αυτό ή όχι. Κι εκεί τελείωσε η συζήτηση που πολύ σωστά κρύφτηκε. Κι αυτό δεν απαντιέται ούτε εδώ.

από ούτε "εξεγερμένος" ούτε team "περιφρούρησης" 14/09/2017 12:10 μμ.


ΣΟ το "απο εξεγερμένους" που προκύπτει ?

Η ίδια η οργάνωση στην σελίδα της λέει πως δεν κάνει εικασίες.
Και έρχεται κάποιος εδώ και πετάει μια εμπρηστική βλακεία και αυτή μένει σαν "είδηση" και δημιουργεί κλίμα.

Σας παρακαλώ μην αυτο-απαξιώνεται το μέσο. Να κατέβει άμεσα ο χαρακτηρισμός.

Από φωτογραφίες του βαν φαίνεται καθαρά ότι η οργάνωση, που δεν έχει καμία σημασία αν είναι βάσκικη, ισπανική ή εγγλέζικη ή κινέζικη, συνδέεται άμεσα με ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο όρος «αλληλεγύη» για τη δουλειά που κάνουν οι ΜΚΟ είναι καπηλεία και απονοηματοδότηση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η θεσμική φιλανθρωπία δεν είναι αλληλεγγύη.

από παραπλευρος 15/09/2017 3:59 μμ.


post image

Αλλη μια προσπαθεια ελπιζoντας να μην κοπει οπως η προηγουμενη.

Απο που φαινεται ξεκαθαρα οτι η εν λογο οργανωση ειναι του ΣΥΡΙΖΑ, τι να πω, ειμαι μαλλον τυφλός. Απο τις φωτογραφιες ομως φαινεται οτι εχει καει και ενα αμαξακι δίπλα απο το βαν. Ηταν και αυτο του Συριζα;

Εικόνες:

από @ 15/09/2017 11:06 μμ.


post image
Στις φωτό το βαν με το σήμα της παμπειραικής.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License