Α.Μ.Ο.ΚΟΜΨΟΓΝΑΘΟΣ :ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ… -ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΚΟΡΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!!

post image

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…

Την Δευτέρα 18/9 συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μαχαίρι του Ρουπακιά, ένα από τα ασπόνδυλα των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Εμείς είμαστε εδώ να θυμίζουμε καθημερινά και να γίνει ξεκάθαρο σε αυτά τα παρακρατικά σκουπίδια πως οι μέρες τους είναι μετρημένες. Γι’ αυτό είναι χρέος μας να είμαστε όλ@ παρόντες στις πορείες και συγκεντρώσεις που θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 18/9 στη μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα. Ο αντιφασισμός ως ξεκάθαρο πρόταγμα μας και η συμβολή μας στην πολυμορφική διάσταση του αγώνα εναντίον του φασισμού είναι αρκετά για να είμαστε όλ@ εκεί και σας καλούμε και εσάς δίπλα μας.

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 19:00 ΚΕΝΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

…ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΚΟΡΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ

Κομψόγναθος – Αυτοδιαχειριζόμενη Μουσική Ομάδα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License