Ανατριχίλα απο το Μητσοτάκη και την παρουσίαση της φασιστικής δεξιάς στη ΔΕΘ..

Μητσοτάκης : «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».

Ξεπερνώντας τις ανοησίες που συνοδεύουν ένα υποκείμενο σαν το Μητσοτάκη, η ομιλία του στη ΔΕΘ είναι μία στρογγυλεμένη παρουσίαση της φασιστικής Δεξιάς που προωθήτε για καθεστώς στην Ελλάδα. Η προώθηση γίνετε συστιματικά και οργανωμένα απο βρώμικα ΜΜΕ και πανβρώμικους δημοσιογράφους, απο πρεζέμπορους τύπου noor1 και εταιρείες όπως η ελντοράντο κλπ.

Η ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ήταν πράγματι ξεχωριστή , δεν μπορεί παρά να ρίγη ανατριχίλας πάνω απο την κοινωνία και κυρίως τα πιο αδύναμα μέλη της λόγω πολιτικών , κοινωνικών οικονομικών αιτιών..

-Σχολεία μόνο για καλούς μαθητές όπως τα ιδιωτικά..
-Στρατικοποίηση περιοχών πχ Εξάρχεια και ποινικοποίηση αναρχικών κλπ
-Ασυλία για βρώμικες επιχειρήσεις με κορωνίδα , επιχειρήσεις όπως το Ελληνικό του Λάτση και η Ελντοράντο που θα μπορούν να συνθλίβουν οτιδήποτε, εργασιακά , περιβάλλον, αρχαιότητες , πολεοδομικούς όρους κλπ χωρίς κανένα έλεγχο..
-Θα ζητήσει (προφανώς απο το ΔΝΤ) νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων για να "πετύχει μειώσεις πλεονασμάτων " ουσιαστικά θα ζητήσει απο το ΔΝΤ νέο μνημόνιο
-Ιδιωτικοποίηση κάθε σπιθαμής του Κράτους(εκτός των αστυνομικών ταγμάτων εφόδου αυτά θα μείνουν στον πυρήνα του φασιστικού Κράτους)

Μερικά μόνο απο τα αναλυτικά εργαλεία του επόμενου καθεστώτος που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι μακριά απο το ΔΝΤ αλλά κυρίως το φασισμό που πλέον μπαίνει στο παιχνίδι της διαχείρισης του ελληνικού Κράτους απο την συμμορία της ΝΔ..

Ο Μητσοτάκης είναι ένα άθλιο κατασκεύασμα μιας συγκεκριμένης οικογένειας, παντελώς κενής πολιτικής καριέρας, άρα ένας κατάλληλος υπάλληλος φασιστικών κύκλων των ημεδαπών εγκληματικών κυκλωμάτων παραγωγής πλούτου όπως πχ οι τωρινοί χορηγοί του οι πρεζέμποροι του noor1 με τα ΜΜΕ τους και βέβαια η ελντοράντο και όχι μόνο..

Η δήλωσή του  Μητσοτάκη : «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».
είναι ένα πραγματικό κελάηδισμά στο Φασισμό και  σαφή μήνυμα προς κάθε είδους αριστερούς(απο το ΚΚΕ ώς την Κόντρα)  που δεν διστάζουν να δημιουργήσουν έναν ενδιάμεσο χώρο στη δημοκρατία τους,  που θα τοποθετήσει κυριαρχικά και θα επιβάλει τη φασιστική δεξιά της ΝΔ,  σε ένα ξεχωριστό καθεστώς τύπου Ουκρανίας στην Ελλάδα ...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License