Χθες στα δικαστήρια Πρέβεζας καταδικάστηκε φασίστας για απειλές και επιθέσεις σε πρόσφυγες τον περασμένο Μάρτιο. Οι πρόσφυγες διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Πρέβεζας όπου κοντά είχε το σπίτι του ο φασίστας.
Ένα απο τα πρώτα βράδια της διαμονής των προσφύγων τους επισκέφθηκε ο φασίστας οπλισμένος με μαχαίρι (και μπαλτά;) , τους απείλησε και τους επιτέθηκε βρίζοντας,  πριν τραπεί σε φυγή.

Το δικαστήριο του επέβαλε 4 μήνες φυλάκιση και ένα μικρό χρηματικό ποσό ως πρόστιμο. Χωρίς οι δικαστές να δώσουν περισσότερα για το σκεπτικό, φαίνεται ότι δεν έλαβαν υπόψιν τους τα ρατσιστικά κίνητρα, ενώ αυτά ήταν εμφανή ακόμη και από την παρουσία του στο δικαστήριο που ήταν ιδιαίτερα εριστικός... Εκτός από την συνειδητή αγνόηση των ρατσιστικών κινήτρων που θα οδηγούσε και σε μεγαλύτερη ποινή, οι δικαστές ήταν μαζί του εξαιρετικά ανεκτικοί ...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License