Την Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2016 συλλαμβάνεται για ανυποταξία ο αναρχικός ολικός αρνητής στράτευσης Μπάμπης Τσ. κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Α.Τ. Τούμπας, στα πλαίσια των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για παλαιότερη πολιτική του δίωξη.
Λίγο αργότερα ο στρατιωτικός εισαγγελέας δίνει προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος, αλλά ο σύντροφος συνεχίζει να κρατείται. Ενώ τυπικά είναι ελεύθερος, του ζητείται να υποβληθεί στην διαδικασία της δακτυλοσκοπησης και όταν αυτός αρνείται συλλαμβάνεται εκ νέου και σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του.

Την Τετάρτη 20-9 πραγματοποιήθηκε η δίκη του με την κατηγορία της "ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης", στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης όπου και υπήρχε συγκέντρωση αλληλεγγύης απ'την οποία πέρασαν περίπου 40 σύντροφοι. Η κατηγορία μετατράπηκε αρχικά σε απείθεια και τελικά ο σύντροφος αθωώθηκε.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ 

ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΥΝΟΡΑ, ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License