Άρτα. Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε. Antifa 317

Σε κεντρικά  σημεία της πόλης γράφτηκαν συνθήματα και κολλήθηκαν χαρτοπανό στην μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα που πριν 4 χρόνια δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τάγμα εφόδου της χρυσής αυγής

post image

Σε κεντρικά  σημεία της πόλης γράφτηκαν συνθήματα και κολλήθηκαν χαρτοπανό στην μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα που πριν 4 χρόνια δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τάγμα εφόδου της χρυσής αυγής.

Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε.

Συνεχίζουμε την αντιφασιστική δράση στην πόλη της Άρτας οργανωμένα και  υπεύθυνα  μακριά από κάθε είδους ανάθεση, εφησυχασμό και αυταπάτες.

Antifa 317

Νεοσύστατη ομάδα δράσης παρέμβασης και οργάνωσης ενάντια στον φασισμό.

Καθήκον και υποχρέωση μας η διάδοση και προώθηση των αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών ιδεών και την άμεση δράση όπου και όταν αυτή χρειάζεται.

Φασιστικές-ναζιστικές και κάθε λογής σοβινιστικές ιδέες που προσπαθούν να εκφραστούν σε δημόσιο πεδίο, είναι αυτά που εχθρευόμαστε και δηλώνουμε διαθεσιμότητα να συγκρουστούμε με αυτά ανά πάσα στιγμή και με κάθε τρόπο.

Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License