2 εκατομμύρια ευρώ για αριστερές κλούβες

Λεφτά για κλούβες με αισθητική από τον Σύριζα

Φεύγουν οι κλούβες των ΜΑΤ από το κέντρο και έρχονται λεωφορεία καλύτερης αισθητικής
Τέλος στην εικόνα του αστυνομοκρατούμενου κέντρου της Αθήνας επιχειρεί να 
βάλει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντικαθιστώντας τις παλιές-στρατιωτικού τύπου κλούβες των ΜΑΤ με καινούργια λεωφορεία καλύτερης αισθητικής όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος».
Σταδιακά τα «κλουβιά», όπως λέγονται στην αστυνομική ορολογία, τα οποία βρίσκονται καθημερινά σε κεντρικότατα σημεία της πόλης, θα πάψουν να αποτελούν παραφωνία για την τουριστική όψη της πρωτεύουσας.
Στο πλαίσιο αυτό με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προμηθεύεται 21 λεωφορεία χωρητικότητας τουλάχιστον 20 θέσεων το καθένα, συνολικής αξίας 2.035.530 ευρώ. Πρόκειται για λεωφορεία μάρκας IVECO, τα οποία δεν φέρουν κάγκελα στα τζάμια, όπως οι σημερινές κλούβες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ.

http://www.bloko.gr/2017/09/blog-post_563.html

από @ 22/09/2017 11:45 πμ.


Το λινκ από το μπατσοsite γιατί το αφήνετε?

από globe από athens imc 02/10/2017 11:52 πμ.


Στην κατηγορία Αναδημοσιεύσεις ανεβαίνουν άρθρα και από καθεστωτικά, για ενημέρωση και σχολιασμό. Η πηγή είναι θεμιτό να υπάρχει, για να μπορεί ο καθένας να κρίνει από πρώτο χέρι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License